Firkamanó!
Másik oldalon írod, hogy neten rendelve 1000,- Ft a fiz.kez. ksg.
Mivel fizetsz? Én MasterCard-al fizetek, de ilyen olcsón még nem úsztam meg. Utoljára (dec.ben) a 4 db-ért 8400,- ft-ot vontak le.
Üdv. Éva
Szerintem is érdemes nézegetni a Sky oldalát, mindenkinek akinek nem gond a bécsi indulás, és hasznos figyelni a különböző akciókra, mert így jó áron foglalhatjuk le a repjegyünket. Nekem is megvan már a következő az Utazás kiállítás idejére.
Ági
Tegnap megnéztem a Skyeurope ajánlatát...
Nagyon jó árban vannak más országok, érdemes megnézni.
Én szeptember 1-8-ig néztem, és Szardinia 21 600 Ft Bécsből. Ezenkívül sok más is van, Horvátország 15 euróért.
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs egyáltalán fapados Görögországba?? Az egy dolog, hogy ilyenkor a kutya se megy nyaralni, de nem hiszem el hogy egy Athén-Bp. járatra nem lenne igény...
Bízom benne, hogy lesznek görög állomások Bp-ről is...
Most olyan akciók vannak WizzAirnél, hogy ha jan 6-12 között megveszed a jegyet akkor akár 2590 Ft oda illetékkel együtt.
Pl: Milánó oda is és vissza is ennyi...
Igen, én is úgy látom, hogy átszervezik az idei indulási városokat. Ha jól látom olasz és spanyol desztinációk lesznek leginkább Budapestről, és ezek mind új lehetőségek a régiek mellett illetve helyett. Szerintem lecserélik vagy átszervezik a teljes elérhetőségeket.
Reméljük a legjobbakat !!!
nincsmit... akkor én nem is nézegetem, ha te ilyen aktívan látogatod a honlapot! majd szólsz...
ez tényleg nem pénz érte, remélem most se lesz sokkal drágább.
egyébként a sors fintora, hogy mire lesz wizzair, nem tudok hazamenni. áprilisban kezdődik a szezon, onnantól kezdve képtelenség elszabadulni.
szóval... az elmondása alapján én úgy értettem, hogy a Bp.-Heraklion járat létezik, de csak a nyári menetrendben. gondolom hasonló feltételekkel mint ebben az évben, viszont az árakat nem tudom hogy alakulnak majd... pl. szeptemberben 10e Ft volt a jegy illetékkel, persze ha jó előre lefoglaltad, és azt hiszem oda-vissza de ebben nem vagyok biztos.
az a biztos, hogy sasolni kell a honlapot március-május körül, ott lesz fent legelőször. (még ők sem tudják előbb)
remélem azért segített vmit...
A barátnőd azt mondta Bp-ről akkor tuti fog menni Krétára repülő? Jujj, de jóóóóóó
És az árakról nem tudott semmit sem mondani? Mert a lengyelt átszámoltam, és az ha jól emlékszem 38 ezer odavissza, én kicsit olcsóbbra számítok, de Bp közelebb van Krétához, szóval még az is lehet hogy tényleg olcsóbb lesz
firkamano, az az easyjet-es nem is hangzik olyan rosszul... de sztem érdemes megvárni a wizzair-t is, az ez évi árak miatt gondolom. na de mikor teszik fel?? egyik barátnőm a ferihegyen dolgozik, fapados jegyeket értékesít, ő azt mondta március-május. remélem azért előbb...