Én is kaptam levelet Aeoluséktól Horizont ügyden.
Érdeklõdnék hogy tud-e valaki valamit,látott-e már valaki (esetleg lakott-e) képeket a cserébe felajánlott Pygasus ap.-ról!?
Esetleg tapasztalat a Rinio apartmanról,vagy valami jó szállás tipp?
Ezek szerint sajna oda a HORIZON szállás (Elég tisztességtelennek tarom hogy így a szezon közepe-vége fele ezt "bedobják..de ez ne rontsa el a kedved...)
Más: hogy mit nem szabad kihagyni??
Eteket semmiféle képpen:
Hát most feladtad a leckét-igaziból már leírtam a kedvenceimet a topikban (167-169 hsz.), de röviden. Kicsi a sziget, könnyen bejárható minden, magadtól is felfedezheted, de megpróbálom átküldeni Neked azt a többnyire netrõl összeollózott Word-ös anyagot, amibõl tavaly mi is tájékozódtunk, remélem kiigazodsz rajta, elég hevenyészett, angol-magyar-német nyelven. Ha nem megy át, küld egy e-mail címet, valahogy megoldjuk.
kaptam ma levelet az aeloustól, megírták , hogy a horizon idén nem nyit ki, mivel a tulajdonos szerzõdést szeget és hogy felújítja...stb
úgyhogy mi is a pegazusban leszünk elszállásolva.
De korrektek voltak, mert felajánlottak még két lehetõséget:
Visszafizetik a teljes lóvét vagy egy drágább útat állnak teljes mértékben.
Hát nézem a jó oldalát, legalább kiértesítettek.
Kardos neked meg köszi az infót, nélküled valószínûleg nem is szóltak volna.
Kónyu köszi , talán annyit, hogy láttam víz alatti felvételeket és nagyon szép volt a tenger, de halacskákat nem nagyon láttam, van élõvilág vagy csak nagyon csekély?
Meg vettem egy útikönyvet, ahol leírták hogy mi hol van meg ilyenek.
De miután te ezer képet csináltál, érdekelne a véleményed , hogy rangsorolásban mi az amit feltétlenül meg kell nézni,