Szia Magdi ! Ha a Hertznél bérelsz ,akkor -10 % ,ha Magyar Autó klub tag vagy ! Náluk is visszalehet máshol is adni az autot ! De görögországban nem minden működik ,ami európa más pontján igen ! Tehát lehet, hogy itt ott kell vissza adnod ahol megkaptad! kérdezz utánna!
#1109022009-07-24 13:08:58 Válasz a #110873. hsz-ra
Igen úgy gondoltam, mondjuk Neapoliba érkezünk és ott adom le az autót. Biztosan ez sem olcsó mulatság, mert maga a bérlés olcsó, -persze igy hogy nem ott adom le ahol felvettem ezt még nem kérdeztem- de a benzinnel már valószínű ott vagyunk mintha kompolunk Pireasból.
Szóval még nem tudom.....
Sziasztok!
A Babar által megadott linkben szintén ezek az árak szerepelnek az jó. A kocsi ára, igen mindehol elég magas.
Pireasból Kythira 22,7 EUR/fő/út, az ára nagyon jó csak rettentő hosszú az út (6-7 óra).
A repülő szintén nem megoldás ebben az időszakban mert vagy drága vagy nincs megfelelő járat.
Én most azt fontolgatom, hogy Pireasból (bérelt autó) Neapoli, vagy Gythió, persze több megállót beiktatva és innen Kythira. Viszont nem tudom, hogy a bérelt autót vissza lehet-e itt adni.
Erről esetleg tudtok valamit?
Sziasztok! Igértem a kompárakat! Lefotózni nem tudtam,mert díjtáblázat nincs! Neapoli tengerparti főutcáján van az iroda,a városi strandnál. Kompnak, kikötőnek se híre se hamva! Az árak: 45 az autó , 11 a személy 5,50 a gyerek! Egy útra. Tökéletes kythira térképet lehet elvenni, amin sok minden rajta van .Annyit kérdeztek amikor mondtam ,hogy személyautó árat szeretnék megtudni ,hogy terepjáró e? Az drágább! Sajnos ennyi lett az idei Kythirai emlék! Ja ,meg meg 3 napig bámulhattam álmaim szigetét Elafonissos strandjáról!
Köszönöm az információkat.
Úgy örülök, ma sikerült akciós repülőjegyet venni Athéba aug. 23-tól 2 hét.
Olyan nehéz dönteni, annyi látnivaló van, és a szigetek is!
Készítem az utitervet, még biztosan fogok kérdezni.
Köszi,
Magdi
#1095182009-07-15 22:11:11 Válasz a #109457. hsz-ra
Köszi firkamanó a szállások, nagyon jók. Csak azon aggódom, hogy Krétáról nagyon hosszú az út ide. Valahol lehet esetleg valami utalás erre, mert én nem találtam.
#1094452009-07-15 13:32:21 Válasz a #81888. hsz-ra
Én is irigyellek, gyönyörű ez a sziget. Mi Krétára tervezzük aug. végén, szerinted onnan eltudunk jutni valamilyen módon ha csak egy pár napra is?
Szállásra van ajánlatod?
#1058472009-06-22 22:38:31 Válasz a #105838. hsz-ra
Köszi a tippeket. Antikithira és Elafonissi is szóba jött, meglátjuk... És addig még lesznek, remélem, beszémolók és könnyebb lesz dönteni. Persze meg kell nézni a hajók menetrendjét is.
Kardamili gyönyörű, mi csak átutaztunk rajta, de az az egy óra, amit ott töltöttünk nagyon kellemes volt. Nyugis, hangulatos, és van hová kirándulni menni a környéken. A páromnak annyira megtetszett, hogy elhatározta, ide vissza kell mennünk.