Igen MaciG köszi a számot, nem sikerült megköszönni, mert kiléptem és utána nem találtam az üzidet (biztos elbénáztam).Le is foglaltam már az autót "biztos ami biztos".Mi Győrben szállunk fel, azt még nem tudom mikor lesz az indulás.
A halászatot, ha jól emlékszem a Palm Travel oldalán találtam (lehet, hogy már nincs is az iroda) ők hirdették fakultatív programnak.
Jó lenne kideríteni, de ha más nincs majd megkérdezzük az autókölcsönzős Ildikót.
Szia bvz! Nem a Panoráma apartmanba megyünk hanem egy panoráma apartmanba. Az Aegeon Hotelre esett a választásunk,Skopelos városban. A kompot interneten foglaltuk,kaptunk egy e-mailt amit ki kell nyomtatni és a kikötőben lévő irodaban kapjuk meg a jegyeket a papír ellenében.
#2396432016-06-12 23:20:37 Válasz a #239624. hozzászólásra
Szia Vreni!
Hol láttad a halászatot? Mert tényleg jól hangzik.
Járművet sikerült intézni? Priviben küldtem el a számot amit kértél.
Ti hol szálltok fel a buszra? Mi Szegeden.
Szia Szandra!
Augusztus 28.-án megyünk Szkopelos városába a Panoráma apartmanba autóval.Jól értettem,Ti is ott foglaltatok?Szívesen olvasnék egy-két infót,a kompról(jegyet a neten intéztétek?) ill a szállásról.Előre is köszi.
Köszi, már fel is vettem az Ildikóval a kapcsolatot, sőt már le is foglaltam az autót. Még egy dolog izgat amit olvastam a neten. Egy utazási iroda hirdetett esti tintahal halászatot. Na ez nagyon izgat.
Szandra lehet akkor összefutunk valahol, mi csütörtökön indulunk....Reni..te küldted el nekem is akkor ezt a linket facebookon? ha még érdekel a kölcsönzős telefonszám, akkor jelezd s elküldöm
Két hét múlva indulás! Akinek van még jó tanácsa az útra,szívesen fogadjuk! Akit pedig érdekelne kintről valami júni 23.-a és júli 3 között leszünk Skopeloson.