#1788212012-01-27 13:45:46 Talán Samos lesz az idén?
Szia Verka!
Látom, felbukkantál! És nagyon örülök!!! Van-e, lesz-e beszámolód Samosról?
Dodekán szigetet szeretnék idén, az egyik lehetőség Samos lenne Esetleg valamivel kombinálva.
(A másik egy Leros-Kalymnos kombi.)
Most még a gyűjtögetős fázisomban vagyok, de szerintem egy hónapon belül dönteni kéne, ezért aztán minden infó jól jön.
Verka!
Mégis Samos mellett döntöttünk.
A közvetlen járat miatt.
Bár beírtam Kokkarit (én szeretném), de a végén, mint mindig, úgyis a nejem fog győzni.
Pythagoreio vagy Vathy lesz.
Lényeg, hogy megvan a helyünk a járaton, a többi ráér.
#1779802012-01-05 09:20:27 Válasz a #177957. hsz-ra
Szia Szilvi!
Sztem Verka megosztotta volna az infókat itt, ha járt volna arrafelé.
Most éppen Vojandi egykori beszámolóját akarom megkeresni.
Amúgy még nem biztos ez a sziget, csak annyi, hogy Dodekán szigetet szeretné(n)k - azaz főleg én és több lehetőséget fontolgatok. Igaz, Samos nem Dodekán, csak majdnem
Igen, de nem Samosról beszéltem. Olvasd ela kos-i beszámolóm elejét, abban minden árat felsoroltam. Két repjegy és a szállás volt háromszázvalamennyi...Ugyanezt elérheted Samoson is, ha ügyes vagy.
Egy évvel ezelőttig, én sem mertem magénszervezésben utazni, de aztán így voltun Koson, két repülővel, szállással, 10 napra, fejenként kevesebb, mint 400 Euróért! Aki mer, az nyer! Azóta már meg sem fordul a fejemben, hogy ne magam szervezném a következő útjaim. Nincs ebben semmi kiábrándító, egyszerű és olcsóbb és bárhova eljuthatsz így, míg irodával csak adott helyekre...
#1175592009-09-16 20:54:44 Válasz a #117550. hsz-ra
köszi a gyors választ,hát ez picit kiábránditó hogy csak magánúton lehet eljutni ide!!!de gondolom ez igy sokkal olcsóbb is!!!nyárig még rengeteg az idő,ha mégis belevágnánk jelentkezek tanácsokért!!!!!
nagyon köszönöm neked !!!!
Pillanatnyilag csak magánszervezésben tudsz Magyarországról Samosra jutni (beszámolóm is van róla a beszámolók közt, nem csak fotóim). Mi német utazási irodával mentünk, szervezett útként, Münchenből - mert itt élek.
A magán út legpraktikusabb módja: olcsó jeggyel repülni Athénba, onnan pedig olcsó jeggyel (Aegean Airlines) Samosra (napi több járat is van), majd ugyanígy vissza, szállást pedig neten foglalni (vagy ahol mi voltunk, annak meg tudom adni az elérhetőségét, igen olcsó volt).
Persze kompozhatsz is egy csomó helyról, de az jó hosszú...
szia Vojaandi!!!!!!!láttam az albumodban a képeket Samosról,és nagyon megtetszett,elárulod hogy lehet oda eljutni??????már a jövő évi nyaralást tervezgetjükköszi!!