#1299232010-03-27 20:26:30 Válasz a #129913. hsz-ra
A gépem Panasonic DMC-LS2.
Biztos ki lehetne hozni belőle többet, de én automatán használom.
Fiacskámmal közös, ő jó képeket készít vele és mosolyog amikor én automatára állítom.
Szóval a hiba valószínű nem a gépben keresendő!
A helyek többségén jártunk már mi is, de most szinte szégyenlem a saját felvételeimet. szepeva
Na NE BUTÁSKODJ!! ez nem jó, ilyent nem szabad írni. Mindenki másban jobb, és a mások képei is gyönyörűek. Ilyen helyről amúgy sem lehet rossz kéept csinálni...na az lenne a művészet..
Sajna Halkiról nincs fennt kép, mert nem engedte feltölteni...
üdv
Köszi Zsebkuty! Végignéztem a Szimin készített képeimet gyorsan. Tényleg szépek (mert Szimi nagyon szép), de azt azért be kell látni, hogy vannak szebbek, profi módon készítettek. Én csak az automatát nyomkodom!
szepeva
Szia Gabako!
Többször meg kellett néznem a párod képeit (nemcsak Symit), annyira szépek. Azt sem tudom, melyik tetszik a legjobban, mert mind nagyon tetszik. A helyek többségén jártunk már mi is, de most szinte szégyenlem a saját felvételeimet.
szepeva
mi is voltunk Symin...és elájultunk..de nekem valamiért Halki jobban tetszett. Én azt is tudnám ajánlani..
Ja, és egy-két Symi kép van a párom honlapján
http://www.mocheraniko.eoldal.hu/
Rhodosról mentünk át Symire,de nekünk valami nagyon tetszett ez a kis szigetecske.Óperencán-túli sziget,de valami fenomenális volt.Regeteg képünk van róla és felejthetetlen.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Panormitisz a sziget délnyugati csücskében a tengerparton fekszik. Symibõl azaz Hórióból kisbusz szállítja az utasokat ide. A kis kökötõ feletti dombon áll Symi fõ látványossága, a sziget és a matrózok repülõsök védõszentjének, Mihály arkangyalnak szentelt Táksziárkhisz- kolostor. A Rodosz felõl jövõ kirándulóhajók általában itt kötnek ki elõször. A kolostor magja a 18. században, a harangtornya pedig 1905-ben épült. A gazdag kolostortemplomban található Mihály arkangyalt ábrázoló ikon a 18. századból való és a szépen faragott ikonosztáz is. A kolostorban 500 zarándokot tudnak elszállásolni, erre leginkább minden év augusztusában és novemberében van szükség, amikor a védõszent ünnepére Görögország minden sarkából sereglenek ide a hívõk.