Visszaolvastam, de ezt a helyet ha jól látom még ajánlották itt GYRADIKO ÉTTEREM érdemes elmenni Bp. Punkősfürdői strand bejáratával van szemben nagyon jó a gyros igazi görög ízek. Már belépve az illat is Görögországba repít. Itt is szoktak zenés esték lenni.
#1707042011-07-22 20:09:26 Válasz a #170194. hsz-ra
Az ALDI-ban görög napok vannak!
Kapható görög olivaolaj, többféle fajta és kiszerelésű olajbogyó, valamint kencék: olajbogyó-paszta, sültpaprika-krém, padlizsánkrém. Van túróval töltött paprika olivaolajban, paradicsomos zöldbab, töltött szőlőlevél is.
Italok: Ouzo, Retsina, és valami égetett szeszesital, ami a Metaxára hajaz, hasonló üvegben van és a színe is hasonlít.
Sajnos Mavrodaphne sincs, egyéb bor sem, és édességeket se láttam.
A lidl görög hetét már én is nagyon várom, elfogyott a Sartiból hozott mazsolaborom...
Korábban úgy kéthavonta volt, de hogy utóbb mikor, már nem is emlékszem.
Szóval, tudja valaki, hogy mikor lesz megint?
#1531612010-10-18 19:13:56 Válasz a #153122. hsz-ra
Mythost itthon még én sem láttam boltban... igaz, odakint meg Borsodit nem
Ma jártamban-keltemben útbaejtettem egy lidlit, volt retsina is és mazsolabor is. Szerintem a kisebb településeken még kaphatók.
Sziasztok! A Kalocsai Lidl-ben még van Retsina,Tatzikis mogyoró,Mavrodaphne,és még sok más is!Még Santorinis szalvetát is kaptam,hogy még a teríték is Görög legyen!
#1531332010-10-17 15:06:20 Válasz a #153124. hsz-ra
Köszi Asteri, sajnos ott nem jártunk. Ha esetleg jövő hét elején még lenne időnk, akkor arra kanyarodunk. De azért az jobban kiesik nekünk, mint a gyöngyösi.
De még jó, hogy gyakran vannak görög hetek!