#1960772012-10-22 19:27:09 Válasz a #196056. hsz-ra
Alexandriában már jártunk. Semmi különös nem volt, csak sétáltunk egyet és ha jól emlékszem egy nagyobb áruházba mentünk vásárolni. Utána visszafordultunk. Legközelebb, ha autóval leszünk, lehet elmegyünk erre a helyre. Szépek a fotók! Köszi. Egy ötlet mindig jól jön pluszban.
Aleksandria után van, végül is ha az úticél Edessa, ez lehet egy pihenőhely. Annyira Ani nem tudtam kitanulmányozni de szép kis hely és tisztább mint Aleksandria.
#1960172012-10-18 21:02:02 Válasz a #195953. hsz-ra
Szia Árpi, még nem is hallottam erről a helyről, pedig néztem a térképen, hogy nincs is messze. Szépek a fotók, milyen látnivaló még ott? Mindig jó új ötleteket találni.
Árpi, szépek a fotók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A pydnai strandot mi is szeretjük. Sajnos mi tényleg nagyon sok orosz turistába botlottunk, tényleg "hódítóan" viselkednek. Bár van ez így más nációval is, sajnos. De sosem hagyjuk, hogy ilyesmi megkeserítse a nyaralásunkat. Mindenhol próbáljuk a szépet megkeresni, és hál' istennek sikerül is! Mutass még több fotót, ha van kedved.
ezért ez most számomra megdöbbentő az orosz turistákkal, hisz én többet ezért nem járok Montenegróba, mert tökig televan ruszki testvérekkel. És ez nem csak az én személyes véleményem, hanem másokért is. Sok ingatlant felvásároltak és igazán hódítoan viselkednek. Remélem a görögög ezt nem engedik meg.
De ne offoljak, mi júniusban ott jártunk, szerintem azért a pénzért amit fizettünk még sokat is kaptunk. Tehát ezzel is tiszába kell lenni. Mi a Pidnai strandra jártunk és igazán elfogadható volt. Makriban pedig délután főleg a strand bal oldalában tartózkodtunk. Nekem a szálás egy kicsit szűk volt, én az én két méteremmel valahogy "kilógok" a görög standardból...
#1956752012-09-30 23:03:49 Válasz a #195653. hsz-ra
Szia Pinga, sajnos tényleg sok helyen probléma most ez az "invázió". De reménykedjünk, hogy majd elmúlik!?
Én bízom benne!
Azért az ország és amit szeretünk benne megmarad, amiért érdemes odajárni!
#1956522012-09-28 16:23:05 Válasz a #195645. hsz-ra
Sajnos igazad van Pinga, csak remélhetjük,hogy nem lesz rosszabb a helyzet. Hátha eltelnek az országgal és jövőre odébbállnak!? Jó lenne! Bár így is jól éreztem magam, én elvonatkoztattam a "rossz" dolgoktól, de lehet nem mindig sikerülne!?
Azért bizakodjunk.