Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 1486
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216607 Üzenet linkje2014-05-22 15:31:10 

Fazika!

Én ezen az oldalon néztem:

http://www.go-thassos.gr/

Felül a bal oldalon a kis hajóra katt, Kavala-Skala Prinosra kattintva bejön tök részletesen a menetrend egész évre előre. icon_smile.gif

( Ja, most nézem, hogy azon is ott van az egész évi, amit Te felraktál. icon_redface.gif icon_biggrin.gif )

# 1487
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216606 Üzenet linkje2014-05-22 15:23:03 

Úgy látom ez az Aneth-es menetrend mintha csak május 25-ig lenne érvényben. Bár szerintem ennél ritkábban nem megy, inkább csak sűrűbben. icon_smile.gif
# 1488
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216605 Üzenet linkje2014-05-22 15:19:13  Válasz a #216594. hsz-ra Előzmény #216594

Theia, ez a kavalai kompozás nem is rossz ötlet! Még szerintem mi is elgondolkodunk rajta.

Ferry társaság honlapján: Júniusi kompmenetrend Thassos (Prinos)-Kavala

másik hajótársaság (Aneth) árai:komp árak

...és menetrend

# 1489
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216604 Üzenet linkje2014-05-22 15:13:39  Válasz a #216589. hsz-ra Előzmény #216589

Larik, gratulálok!
És képzeld, nekünk is pont hasonló ok miatt marad el idén Thassos, sőt ugyanúgy 27 hetes vagyok, mint Te. icon_smile.gif
(bocsánat, ha off icon_smile.gif )

De jövőre már hátha a pici lányunk is megláthatja a Golden beachet! icon_smile.gif

# 1490
Wucy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
388 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216600 Üzenet linkje2014-05-22 14:42:11 

Mi ma indulkunk 18:00kor Szerbiabol. Remelem az ido marad ilyen szep mint most. Amint lesz lehetosegem, irok ide a kedves forumozoknak helyzetjelentest icon_smile.gif. Puszi pacsi icon_biggrin.gif
# 1491
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216594 Üzenet linkje2014-05-22 14:00:58 

Klára!
Gratulálok a babához! icon_smile.gif

Tényleg mindenkinek más a jó. icon_smile.gif
Sartin és Pargán már voltak rossz tapasztalataink központhoz közeli apartmanokkal ( Sartin éjszakai motorbőgetés, és részegek ordibálása,zajongása, Pargán a szemben lévő étterem zaja hajnalig, majd reggel 6-kor kukásautó icon_sad.gif ) Ebből talán a motorbőgetés a legelviselhetetlenebb.
Laktunk Pargán egyszer a Christina apartmanban ( a megboldogult Walter Travel icon_sad.gif apartmanja volt ), na az tényleg a város tetején volt,kb. ugyanannyi távolságra,mint az Achillion, csak emelkedős terepen,úgyhogy azután meg sem fog kottyanni az Achillion. icon_biggrin.gif
Nem vagyunk egy luxusigényű pár, fiatalok vagyunk mi is, csak nekem a legfontosabb az, hogy nyugodtan tudjunk aludni, mert minden napra betervezünk programokat-gyalog-busszal-motorral-autóval (ahogy majd sikerül) . Nem szeretünk egy helyben maradni és strandolni egész nap. Fáradtan nehezen kivitelezhető, hogy km-es túrákat tegyünk pl.
Az Achillion reggelijétől ( ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat) nem leszünk jóllakottak icon_biggrin.gif.
Viszont ott a közelben egy jó nagy üzlet, ahol lehet vásárolni, közel a buszmegálló, amivel bárhová el lehet jutni.
A Golden Beach is nagyon szép, de vannak sokkal gyönyörűbb partok is. Mi is 3 napra szoktunk autót bérelni.
Tervezzük, hogy bérelt kocsival elmegyünk Skala Prinosba a kikötőbe, otthagyjuk az autót és átkompolunk Kavalába egy napra. Szép városnak tűnik,megér egy napos kirándulást.

# 1492
Juhasz09
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216593 Üzenet linkje2014-05-22 13:35:10 

Köszönöm larik a segítséget és minden jót kívánok!!!
# 1493
Juhasz09
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216592 Üzenet linkje2014-05-22 13:30:54 

Valóban elhamarkodottan döntöttem,mert nem volt célom,hogy nyugis legyen a környék,de annyira vágytam már Görögország után,hogy az első lehetőségre igent mondtam csak nehogy lemaradjak a legközelebbi indulásról...icon_smile.gif Aki járt már az Achillionban az megtudná mondani,hogy a medence használatot minden alkalommal be kell jelenteni és azt is ha mondjuk vendég érkezik hozzám?
# 1494
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Balazsh
Aktív fórumos
Aktív fórumos
465 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216591 Üzenet linkje2014-05-22 13:25:34 

larik! Gratula a pocakhoz. Jövőre akkor már többen mehettek. icon_smile.gif

Akit esetleg érdekel, Ági ma írt pár sort a hamarosan útnak indulóknak.
http://www.thasos.hu/index.php/agi-blog/569-utravalo-2014-majus

# 1495
Larik
Aktív fórumos
Aktív fórumos
168 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216589 Üzenet linkje2014-05-22 12:39:43  Válasz a #216561. hsz-ra Előzmény #216561

Ízlések és pofonok! Minden embernek más a jó. Az való igaz, hogy csendes az Achillion, ha valakinek ez a fő szempont akkor biztos remek választás. Mint írtam én tényleg senkit nem akarok bántani ezzel, ez csak az én véleményem. Minket zavart volna ha naponta 4-szer meg kellett volna tenni az utat a szállás és a part között. (Mert ugyebár a déli nagy melegben az ember feljön a partról). Az a távolság pedig nem kicsi. Kb. 3-4-szer annyi mint a Pontios és a tenger között. Linkelek egy térképet ahol be vannak jelölve az Apollonos szállások is.
https://maps.google.com/maps/m.....dg=feature
De ez nem mérvadó, mert persze van akinek a félpanzió és csend többet ér, vagy amúgy is egész nyaralásra bérel autót és akkor nincs távolság! icon_smile.gif
Én ezt csak a saját szemszögemből néztem, mert mi kb.3 napra szoktunk bérelni autót, egyébként a többi napon helyben strandolunk és ugyebár gyalogosan tesszük meg a távokat gyerkőccel együtt.
De én úgy sejtem, hogy Juhász 09 fiatal párocska gyerkőc nélkül. Nekik biztos meg se fog kottyanni a séta. icon_smile.gif
Egyébként most még az Achillionnal is kiegyeznénk, de sajna az idén kimarad a nyaralás, mert jelenleg 27 hetes pocaklakóval vagyok, és így már nem merünk elindulni. Nagy bánatomra. icon_sad.gif Hosszú ideje ez az első nyár, hogy kimarad Görögország. Kénytelenek leszünk belfölddel beérni, pedig a szívem szakad meg a tengerért! icon_sad.gif
Na remélem jövőre!!! icon_smile.gif
Üdv:
Klára

# 1496
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216583 Üzenet linkje2014-05-22 11:05:05 

Ja, és a távolság ...
Ha rám hallgattok, nem ragadtok le a Golden beach-nél, szép az persze nagyon, de Thassoson azért vannak 100x szebbek icon_biggrin.gif és keresni sem kell őket.

# 1497
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216582 Üzenet linkje2014-05-22 11:03:18  Válasz a #216573. hsz-ra Előzmény #216573

Sziasztok,

én is megvédem az Achillion-t, mi sem mennénk máshová.
Persze ha totál magánszervezés lenne a szállás is, akkor igen, akkor Skala Panagia-ban keresnék szállást.

Ha az Achillionból kijöttök, akkor 3 irány közül lehet választani:

1. K: strand felé, ahogy Zsuzsa írta, bő 10 perc séta

2. NY: bolt felé, az kb 4 perc gyalog

3. D: Steki taverna felé (nagyon jól főznek, próbáljátok ki!), az kb 2 perc gyalog, ott balra fordulsz és kb 5 percen belül meglátod a KIOSK-ot a buszmegállóval

Ha busszal érkeztek vissza S. Potamiara, akkor szóljatok nyugodtan, hogy az említett boltnál, vagy a Steki tavernánál álljon meg. Ez ott természetes icon_smile.gif mindenki jófej!!

# 1498
Juhasz09
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216580 Üzenet linkje2014-05-22 10:48:40 

Köszönöm a képeket Messinia! icon_smile.gif
# 1499
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216573 Üzenet linkje2014-05-22 09:44:09  Re:

lovas zsuzsa írta:
Mi két alkalommal szálltunk meg az Achillionba ,mivel a terv a sziget és őblei felfedezése volt nagyon jó volt hogy közel volt a főúthoz,kocsit béreltünk és azzal közel került minden, a szállás nagyon csöndes nyugott, a reggeli meg nagyon jól jött amikor reggel útnak indultunk , vacsorázni gyalog mentünk le a partra kb.tíz perc séta, jó is volt az a kicsi mozgás hazafelé, közel van egy nagy ÁBC, a part legnagyobb üzlete, minden kapható, még cserepes növény is.A Pontios sincs közelebb a tengerhez mert elég zegzugos módon jutsz le a vízhez és bent van a házak között közvetlenül az út mellett, mi egyszer közelébe szálltunk meg, de a motorok , quvadok hangja miatt nem tudtunk semmit pihenni.Legközelebb ha megyünk akkor is azt a szállást választanánk, nem véletlen hogy a soförök is ott pihennek hazafelé.

Kedves Zsuzsa!
Egy hét múlva indulunk busszal Thassosra és mi is az Achilliont választottuk.
Örülök a csendes környéknek, mert zajban nem tudok aludni. icon_smile.gif
Egy kérdésem lenne: tudnál segíteni abban, hogy merre van a buszmegálló az Achillion környékén? Úgy tudom, közel van hozzá.
Autót mi is szeretnénk majd bérelni. Ti hol és mennyiért béreltetek?
Köszi előre is! icon_smile.gif

# 1500
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216567 Üzenet linkje2014-05-22 08:45:38  Válasz a #216538. hsz-ra Előzmény #216538

Szia Juhász09!
Csak pár kép, hogy milyen is Skala Potamia esti nyüzsgése. icon_smile.gif
Larik jól mondta, nem egy Paralia vagy Sarti, de így is szuper! icon_smile.gif Rengeteg a koktélbár, ahová be lehet ülni, nagyon hangulatosak, pont a parton, szóval unatkozni szerintem nem fogtok! icon_smile.gif A kedveltebb, népszerűbb éttermek pedig általában már este 9-kor dugig vannak.

Érdekes, most látom csak,hogy milyen kevés képet készítettem az esti nyüzsiről. icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 99 100 101 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu