#2369822016-02-04 11:19:45 Válasz a #236966. hozzászólásra
hmmm Aghiofili... az egyik nagy kedvencem. Ha szemben állunk a tengerrel a jobb oldalon van egy rész a szikláknál ahol rengeteg hal össze szokott gyűlni (nem is félősek nagyon) és ha beúszunk közéjük, pár perc alatt megszoknak és olyan, mintha egy akváriumban úszkálnánk.
#2369692016-02-03 20:34:19 Válasz a #236740. hozzászólásra
Ha valaki, akkor én voltam párszor Sartin. Összesen 5x. Utólag már bánom ! Elég lett volna 2 max belőle. Ma meg már pláne, mert megváltozott hátrányára. A lényeg viszont az hogy Lefkadát nem lehet egy lapon emliteni vele és ez még akkor is igaz ha Egremnit nem láthatjátok ha ugy alakul. Ha kocsival mentek, akkor pláne a legjobb választás. Úgy hogy minden jót !
Kónyu! Kérnék egy kis egítséget. Gyönyörűek a képek, de segítenél hogy melyikek készültek Meganissin a 2015-ös albumból?
829-től (még kora reggel, éppen napkeltekor) 891-ig, aztán most látom, hogy hiába töltöttem fel a Guglival 1723 fotót az albumba, a Picasán csak 1000 fotót mutat belőle Később még mentünk Meganissire komppal, sőt még 2x jártunk tavaly ott a 2 hét alatt a Nikolaos boattal is. A Guglin nem számozza a képeket, szóval ott nem tudom megmutatni, meg többeknek nem is látható az oldal
Valszeg az lesz a megoldás, hogy az 1000 feletti albumaimat ezentúl 2 részletben teszem fel, de az még 1-2 nap lesz.
Én attól félek,hogy a földrengés okozta károk,nem lesznek helyreállítva a szezonig. Mi most mennénk először Lefkadára.... Van esetleg olyan hely amit tudtok még ajánlani??? Sartiban voltunk,már 2szer. (Nekem Sarti szerelem) Parga??? Kassadra???
Ha egyszer elmész Lefkadára, többet nem fogsz vágyni Sartira............