Az jó. Grandon kívül visz még ide iroda? Illetve van valami látnivaló olyan 50km-es körzetben? Mert azt láttam a google maps-on, hogy sok szép kis öböl van a környéken, de egyéb látnivalókról nincs infóm. Kassandra-félszigetre át lehet kompozni járművel?
Mi voltunk már pár évvel ezelőtt szeptember 15-től két hetet Sartin (ami ugye közel van Marmarashoz),napközben 32-35 fok,a víz szuper meleg volt,a hazaindulás napján esett csak egy kis eső,de akkor sem volt hideg.Nem volt már tumultus,amit nem is bántunk
Örülök,ha tudsz hasznosítani a leírásokból A Paradiso Beach közel van a Politis apartmanhoz,nem a városközpont felé,hanem kifelé kell indulni (a kapun kilépve jobbra fordulva).A beach legvégén van egy nagyon jó kis öböl rész,rajtunk kívül 1-2 ember volt legfeljebb A Sithon körút nekünk nagyon tetszett az akkori idegenvezető,Marcsi vezetésével (nem tudom,hogy Ő van-e még Marmarason) .Röviden:Sitia (halott város),Toroni,teknősbéka szigetnél+egy szép öbölnél fotózási lehetőség,Sarti szabad program,Narancs part fürdőzés.
Tudom, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, de az előző évek tapasztalatai alapján szeptember 10-20 között milyen szokott lenni az időjárás? Érdemes ekkor még ellátogatni ide?
Szia Kisskov! Mi szintén július 15-től leszünk.
Szia Napfény! Politis Apartmanban leszünk.Köszike a tartalmas részletekért.A Paradiso Beach merre van? És a Sithon-körút tapasztalatait is szívesen fogadnám.Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy Marmarason van-e lehetőség valahol gumimatracot felfújtatni? Jó lenne,mert akkor a pumpa sem foglalná a helyet a bőröndben!
Köszönöm szépem mindkettőtöknek a választ! Teljesen elbizonytalanodtam ebben a kérdésben. Nem szeretnék félrevezetni senkit. Jó néhány évvel ezelőtt mi is voltunk. Bizony nagyon jó volt!
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Ismerősök mennek Neos Marmarasra. Melyik napon van piac? Csütörtökön vagy pénteken? Aki tudja, legyen kedves megírni! Előre is köszönöm!
#2179742014-06-15 08:58:58 Válasz a #217757. hsz-ra
Szia!
Szerintem az ezután utazók nevében is köszönhetem a friss infókat,nagyon hasznosnak találom,főleg,ha mint mi is,első görögösök vagyunk!
Szép napot Neked!
Sziasztok! Idén letelt a Marmarasi nyaralásunk. A Poldo megszűnt, helyette kávézó van mini szendvicsekkel és egyéb finomságokkal. A Neon szintén megszűnt, helyette talán el greco a neve az új helynek, ami még akkor készült???
A Port még meg van. Nagyon jó gyrost és bifsztekit ettünk a Di Re Di nevezetű gyorskajáldában 2,5 euroért, de 2,7-ért isteni a gyros a Porto Carras felé vezető út utolsó kajáldájában, ami az egymást mellett lévő két kis market után következik. Egyébként ez a két bolt egész jó árakon megy. Az éjjel nappali pékség nem volt éjjel nappal nyitva- este nyolc után bezárt és valamit tuningoltak benne. A kék-sárga üzlet Marmaras elején már nem kék-sárga, hanem szürkés színű, főleg Carrefour termékeket árulnak benne, de van minden más márka is. Itt kaptunk Fix Hellas Dark sört is, máshol nem láttunk. Nagyon jó a kaja a Pegazus tavernában és az Alcanoban is. Ajándékokat egész jó áron a központban kaptunk a pizzázóval szemben, de 1 eurós dolgok vannak a Pegazustól nem messze lévő ajándék üzletben is.