ne majd a kártya topikba teszem fel a kérdést, úgy is oda való
Mikor én kifizettem a benzin árát és rendelni akartam masszt akkor nem engedték meg és figyeltem hogy máshová verik be a rendelésemet.
Azt hogy karival valaki potyenelt azt pedig nem vetten észte,vagyis nem láttam.
milyen élelmet, -főleg az útra- vigyek magammal ami nem igényel hűtést, ezen a téren(is) tapasztalatlan vagyok, mert hűtő nélkül még nem utaztam, de a két kerék közé nem fér el.
Tanácsokat, ötleteket előre is köszönöm.
Az én véleményem a következő kérdésedre.
"....mégsem tudom eldönteni, hogy vigyünk magunkkal főznivalót, vagy ottani vásárlás + taverna hasonló áron van mint a magyar üdülőhelyeken pl Balaton? ..."
Ahol feltetted ezt a kérdést eredetileg http://www.hellasz.hu/forum/vi.....&start=390 , ott találsz idei Paráliai árakat. Vissza kellene olvasni egy kicsit, úgy tisztában lennél az árakkal.
Szerintem vákuumcsomagolt felvágottakat, nagy faktorszámú napolajat, esetleg szintén légmentesen lezárt sajtot érdemes kivinni. Ezek drágábbak szerintem mint itthon.
Levest nem igen ehetsz kinn, úgy zacskósleves is mehet a csomagba.
Szúnyogriasztó sem árt, mert aludni is kell.
Egyébként nem drágább mint a Balaton. A tej isteni Hellaszban, próbáld ki!
Hát a mai autókkal már nem sok mindent tudsz csinálni,de én nem erre linkeltem be hanem ha meg szeretnél enni egy szenyót vagy valamit gondolom akkor te is szoktál kacsót mosni.És erre ez tuti jóóó.