#1251492010-02-02 21:55:59 Válasz a #125148. hsz-ra
Az egyik legszebb strand, amit Görögországban láttam, szóval azt hiszem, kár lenne pont erre sajnálni az időt. Biztos vagyok benne, hogy a krétai "testvérére", Elafonissire is vissza fogunk még menni legalább egyszer (és ez akkor lesz, amikor a Samariát is megjárjuk majd ), szóval miért pont itt ne újráznánk?
Viszont azt hiszem, hogy én talán fogok előre szállást foglalni , mivel egy augusztusi péntek éjjelen szándékozunk megérkezni...
#1251462010-02-02 21:39:50 Válasz a #125086. hsz-ra
Nekünk ilyen volt ugyanez a part:
Viszont Szirom, a képedet látván döntő elhatározásra jutottam! Mi is megyünk idén is Elafonissosra! Egy nappal hamarabb fogunk indulni, mint eddig terveztem, és az első napot erre szánjuk! A reptérről rögtön idejövünk majd, és igaz, hogy csak késő este érkezünk meg, de így másnap reggel remélhetőleg minket is ez a tükörsima vizes látvány fogad majd. Azt hiszem, egy próbát bőven megér...
#1251442010-02-02 21:38:19 Válasz a #125128. hsz-ra
Kokszi, nem hiszem, hogy baj, ha nem teljesen egyformán látjuk a dolgokat. Hiszen nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy mi mind szeretjük ezt a szigetet, és szeretnénk segíteni másoknak is, akik oda készülnek. Aztán majd ők megtapasztalják maguk, nekik is lesz egy véleményük, talán egy harmadik fajta. Ez mind szép benne
Igen, a nap állása miatt sem, és a hullámok meg is kavarják a vizet. Más szögből is van persze, hiszen ilyen hullámzó vízbe nem viszünk be gépet De nagyjából ez a különbség a délelőtti és a délutáni (vagy mondhatjuk estefelének) strandolás között.
#1251092010-02-02 11:48:23 Válasz a #125090. hsz-ra
De itt a nap állása miatt sem olyan mutatós már a kép. Nagyon sokat tud Ő nekünk segíteni, a szép képek készítésénél! Látom itt már kezd nyugovóra térni.