Sziasztok!
Én most idén már voltam Nei Poriba és szerintem csodálatos hely!Éjszakai élet igazából nincs,hanem a szomszédos faluban Platamonasban van 1 disco!!!!!!!
Csak az a kérdés, fel akarják-e egyáltalán újítani? Én ezt csak remélem, hogy ha ilyen lerobbant a ház, rendbeteszik.
Szia kvalcsi!
Ja, hogy még el sem kezdték a felújítást? Megint félreolvastam.
Ha tényleg ennyire lepukkant a szállás, akkor az õ érdekükben is célszerû lenne egy felújítás. Esetleg más utazási irodánál más szállás lehetõség lenne, azok biztosan jobbak.
Ezek elég régi képek!
Azóta már építettek pár dolgot oda. És a parti sétány is szebb lett.
Valcsi!
Ne aggódj! Ha van benned egy kis félelem, akkor menj biztosra. www.neoiporoi.gr szobafoglalás. Közvetlenül a tengerparton, jobb kinézet és kb. ugyanannyiba kerül, mint a 200 méterre lévõ apartmanok.
Édes!
A "Kiscsillag" névnek külön története van. Sose lennék Nagycsillag.
Este nézz fel az égre és talán rájössz, miért vagyok Kiscsillag és nem Nagycsillag! De azért köszi a elismerést, mint "Nagy"!
Most elkeserítettél egy kicsit, mert én pont az Andreou apartmant szemeltem ki, hogy jövõre oda kellene menni. Remélem felújítják addíg, vagy kereshetek másik szállást. Sajnálnám, mert nagyon jónak tûnt a tengerre nézõ balkonnal.
Szia kvalcsi!
Szerintem ne aggódj, egy év alatt csak befejezik a felújítást. Ha még sem, akkor Kiscsillag ajánlott egyszer egy oldalt, amelyiken lehet szállást foglalni és ott tutira van tengerre nézõ szoba is.
Most elkeserítettél egy kicsit, mert én pont az Andreou apartmant szemeltem ki, hogy jövõre oda kellene menni. Remélem felújítják addíg, vagy kereshetek másik szállást. Sajnálnám, mert nagyon jónak tûnt a tengerre nézõ balkonnal.
Szia kvalcsi!
Szerintem ne aggódj, egy év alatt csak befejezik a felújítást. Ha még sem, akkor Kiscsillag ajánlott egyszer egy oldalt, amelyiken lehet szállást foglalni és ott tutira van tengerre nézõ szoba is.
Valcsi,
A kép érdekes,még nem jöttem rá honnan fénképezték,mert az Andreou elõtt egy kicsit eltolva van egy másik ház.Igazából csak oldalról látni a tengert,szerintem.
A Kalouda sokkal szebb,és nincs olyan messze a parttól ,mint irják,igazából 2 utca.
Csú,
Rántott kagyló mindenhol van,nagyon finom.vannak éttermek is,kávézók és palacsintázók és éhes turisták is....,minden van.
[Mi is mindig Zeusszal utazunk. Tavaly mi sem tudtunk a be fizetett apartmanba menni, mert tatarozták. Egy ellátás nélküli apartmant fizettünk, és egy félpanziós négy csillagos szállodát kaptunk. Kicsit messze volt a központtól, de nagyon szép volt. Sajnos ti ki fogtátok. Azért remélem más minden rendben volt. [/quote]
Mondd, hogy nem az Evilion beach volt! Tényleg messze van a központtól?