Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 12376
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tabaer
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33273 Üzenet linkje2007-06-27 12:41:09 

Sziasztok!

Örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra.Mindenkinek nagyon köszönöm az információkat.Mi két nap múlva indulunk Nei Poriba, a Sotiria apartmanba.Majd írok róla, hogy milyen volt, meg mindenrõl, ami érdekel benneteket.
A lányomat nagyon érdekelné a búvárkodás. Errõl írjatok már pár sort, hogy lehet-e egy napos fakultatív programként elmenni pár euróért.

# 12377
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33260 Üzenet linkje2007-06-27 11:51:58 

Egyetértek sancho icon_smile.gif Azon veszély ellen az egyetlen védekezés, a lakatalan sziget...ám akkor valószínüleg kénytelen az ember nélkülözni a civilizációnak ama néhány vívmányát, amely élvezetesebbé, kényelmesebbé teszi a nyaralást icon_smile.gificon_smile.gif
Litohoróban az Enalios búvárközpontban szerveznek palackos merüléseket. Ha érdekel, akkor otthon megnézem a szórólapjukat, amin rajta vannak az elérhetõségek. icon_smile.gif

# 12378
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33251 Üzenet linkje2007-06-27 11:13:33 

Múlt évben én is sok rákocskával találkoztam... Csak lenyúltam néhány kagylóért és csigáért és máris egy remeterák csattogtatta kifelé az ollóját icon_smile.gif
Medúzát csak a hajóról láttam, kissebb halak viszont voltak. Lisa nagyon fûz, hogy búvárkodjunk, így lehet hogy kint veszünk egy szemüveget és pipát, azután majd mi is be tudunk számolni a tapasztaltakról icon_smile.gif
Egyébként ahogy megfigyeltem az eddigi utazásaim során a legveszedelmesebb állatot általában túristának hívják icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

# 12379
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33214 Üzenet linkje2007-06-26 22:17:16 

christine

Az Arany házban-ból a klasszikus tengerzúgást nem igazán hallani icon_sad.gif
2004-ben a parton délnek menve, féluton Nei Pori és Paleopirgos között voltak nudisták, de tavaly már nem láttam egyet sem. A parton most is voltak monokinizõ nõk, de a többségrõl inkább szót sem ejtenék...ám lehet, hogy mire Ti mentek mátr lesz szóra érdemes is.

1) Az étterem szerintem eléggé ízlésfüggõ. Az idén nekem a Platon étterme tetszett a legjobban minõség és ár függvényében
2) mi jégkrémet ettünk, így is kipróbálva néhány olyan ízt amit itthon nem kapni icon_smile.gif
3) Nei Poriban két pékség van és egy cukrászda, amiben kapni péksüteményeket. A kenyerek közt nincs igazából különbség. De péksüteményekbõl több különbözõt is árulnak, így nehéz az összehasonlítás. én a parthoz közelebbibe jártam, mert ott nagyobb méretû a csokis croi és van cukros fánk icon_smile.gif
4) az élelmiszerboltokban, amiket inkább nevezhetnénk vegyeskereskedésnek, szinte mindenhol ugyan azt árulják. Különbség az árakban lehet, 10-20 cent és az áruválaszték mennyiségében.
5) Összesen egy boltra emlékszem ami külön erre specializálodott. A boltok többségében találni zöldséget, gyümölcsöt is.
6) egy kölcsönzõ árát az elõbbiekben megadtam, másikról sajnos nincs információm.

Ruhabolt van. S ha úgy alakul, pénteken a Nei Pori, kedden a Leptokáriai piacon is tudsz ruhát venni.
Tengeri sünt nem láttam, meduzát 1-et, rákot nagyon sokat. A rákok mérete 2 cm-tõl 10 centiig terjedt. A rák ellen úgy tudsz védekezni, hogy nem lépsz rá. Akkor õ nem tekinti támadásnak és nem csíp meg icon_smile.gif
De azért biztos, ami biztos legyen Nálatok Fenistil és kálcium tabletta icon_smile.gif

# 12380
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33204 Üzenet linkje2007-06-26 21:44:56  Válasz a #33169. hsz-ra Előzmény #33169

Mi is az Arany házba voltunk tavaly.
A tenger nem mindegyik teraszról látható!
Mi a 2.em-en laktunk,azt nem tudom hányas szobába,de ahogy felértünk az emeletre jobbkéz felõl volt az elsõ szoba.Reggelente ha egy kicsit jobban fújt a szél,és még nem nagyon járkáltak az utcán,jól lehetett hallani kávézás közben a tenger zúgását.
Ami nagyon tetszett,hogy új a ház,és hogy nagyon közel van a strand. Kb.4perc. Nudistákkal találkoztunk de csak akkor amikor sétálgattunk a parton / nem Platamon felé hanem a másik irányba /kb.300 métert mehettünk mikor észrevettem 1-2 nudista strandolót.

# 12381
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33169 Üzenet linkje2007-06-26 16:24:29  Válasz a #32940. hsz-ra Előzmény #32940

Mennyire lehet hallani az Arany házból a tenger zúgását?
Van a közelben nudista strand?icon_redface.gif Vagy egyáltalán szoktak ott ilyesmit?
Gondolom azért számítsak a normál stardokon 1-2 monokinizõ férjtekintet-lopóval icon_lol.gif

Ajánlott kávéház/étterem van esetleg?

# 12382
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32945 Üzenet linkje2007-06-25 13:41:18  Válasz a #32940. hsz-ra Előzmény #32940

Szia
A Dias Zeussal megyünk, olyan emberkék már jelentkeztek akik utánunk mennek, valhogy itt még nem járt senki!

# 12383
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32940 Üzenet linkje2007-06-25 13:34:54 

Szia Márta!

Mi az Arany házban voltunk. A Sotiriáról sajnos én sem tudok semmit.
Melyik irodával utaztok ?

# 12384
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32937 Üzenet linkje2007-06-25 13:22:17  Válasz a #32573. hsz-ra Előzmény #32573

Szia BRobert!
Nei Poriba hol volt a szállásotok, azért kérdezem mert mi a Sotiriába megyünk de még senki nem járt ebben!

# 12385
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32930 Üzenet linkje2007-06-25 12:38:30 

A http://www.neoiporoi.gr névre az Athos étterem és apartman oldalát hozza fel
# 12386
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32929 Üzenet linkje2007-06-25 12:36:20 

én a nyaralás elõtt kerestem, többféle formában is beírva, de se com-os, se gr-es verziót nem találtam icon_sad.gif
viszont itt nézelõdhetsz http://www.platamonas.gr

# 12387
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32910 Üzenet linkje2007-06-25 11:11:16 

Nem tudja valaki, van Nei Porinak hivatalos honlapja?
# 12388
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32897 Üzenet linkje2007-06-25 09:21:03 

bodorpetya73,
Reggel fél 8 körül már láttam lemenni emberek a partra, így ha melléjük pakolsz nem lehet különösebb gond, ha csak matracról, napernyõrõl van szó. Akik napernyõt vittek, azok közül sokan még a déli órákban is kint voltak. Általábban este 6-7 között hagyta el a többség a strandot. De voltak akik akik akkor érkeztek icon_smile.gif

# 12389
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32896 Üzenet linkje2007-06-25 09:10:35  Válasz a #32882. hsz-ra Előzmény #32882

Bodorpetya!

Nem tudom melyik üdülõhely milyen, de én eddig Stavrosban és Makrygialoson voltam és mindkét helyen ott hagytam mindent a parton. A kutya nem nyúlt hozzá. Oly annyira, hogy mikor a szél felborította a napozóágyat és mindenemet elvitte a szél, ahhoz sem icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
Lent hagytam a parton a fényképezõt és a kamerát is, de semmi nem lett velük. Én úgy tudom a görögök felfogták, hogy a nyaralókból élnek és érdekük, hogy rend legyen náluk és ne legyenek ilyen ügyek. Persze olyan elõfordult, hogy az egyik nyaraló egyén elvett valamit a másiktól, de ez azt hiszem talán nem ez a jellemzõ...
Mindenkiben van egy egészséges aggódás, tehát szerintem nagyon értékes dolgot nem kell levinni a partra, de némi pénz és egy óra, törölközõ meg a többi nyugodtan ott lehet...

# 12390
Bodorpetya73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32882 Üzenet linkje2007-06-25 07:50:49  Strand

Azoktól kérdezném,akik már jártak Nei Pori-ban:Ott lehet-e hagyni a matracokat,napernyõket a parton egy pár órára,ha felmegyünk az apatmanba?/Mivel hamarabb ébredek,mint a család többi tagja,eddig mindig levittem a matracokat stb.,reggeli bevásárlás és ha mindenki kész,akkor lementünk./
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 825 826 827 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu