Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 12256
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35184 Üzenet linkje2007-07-08 09:58:06 

christine,

A fakultatív kirándulásoknál átlagosan 2-3 óra van a sziget megteintésére. A kikötõ mellett közvetlenül van motorbérlési lehetõség, így az idõ alatt van lehetõség pár öböl felkeresésére. Rövid ismertetõ:

http://www.vilaglato.hu/fx_com...../index.php

A szigetlátogatás megoldható, de nem a szervezett fakultatívon belül....hacsak nem úgy szervezik a fakultatívot.
Javaslat. Saját szervezés. Egyik nap oda, a sziget körbemotorozása. Éjszaka a szigeten. Másnap reggel csónak, hajó bérlés, a szigetek megtekintése. Délután hajóval vissza.

# 12257
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35175 Üzenet linkje2007-07-08 08:00:43  Válasz a #35171. hsz-ra Előzmény #35171

Cijja Katus!

19 nap és mi is megtapasztaljuk a Fotini ház örömeit icon_smile.gif Várjuk a beszámolókat és köszi az infót a grillrõl, majd kint megpróbáljuk kikunyerálni a tulajtól icon_smile.gif Majd mesélj milyen volt, mi mindent lehet csinálni és ha esetleg van némi infód a fakultatív utak áráról, akkor azt is megköszönnénk, mert szeretnénk néhány kirándulásra elmenni. Elõre is köszönjük.

# 12258
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35171 Üzenet linkje2007-07-08 01:56:22 

Sziasztok!
Most értünk haza Nei Poriból/naggggyon jó volt/icon_smile.gif))
Holnap bõvebben.......
A Fotini házban voltunk,nagyon jó kis hely,nincs messze a tengertõl.A stúdiók jók,de alap felszereltségûek.
Sancho!!Grill van a ház végében,de hogy mennyire lehet használni nem tudom mert nem annyira nem jártunk utána.
Találkoztunk a Rebekáékkal is,bár csak egy röpke délelõtt erejéig.Nagyon kevés az egy hét,alig volt idõnk nyaralni icon_razz.gif
A Bea nagyon aranyos,majd hamarosan meglátjátok.
Nagyon jó kis éttermeket találtunk.Holnap válaszolok szívesen a kérdéseitekre.
Katus

# 12259
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35169 Üzenet linkje2007-07-08 00:14:28 

Sziasztok! Egy nagyon idétlen kérdésünk lenne. Tud valaki segíteni nekünk abban, hogy a Fotini apartmanban van-e lehetõség grillezésre? Mert gondoltuk hogy egyik este jó lenne egy kis sütögetést rendezni az udvaron. Múlt évben Makrygilaoson volt grillezõ a kertben, a házigazda is sütögetett és meghívott néhány nyaralót is, hogy tartson vele icon_smile.gif Egy ilyen esemény összehozza az utitársakat és nem mellékesen nagyon jó hangulatot teremt. Elõre is köszönjük a választ.
# 12260
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35150 Üzenet linkje2007-07-07 21:39:09 

christine!

Én most már végképp nem értelek… icon_confused.gif

O7. 06-án ezt írtad: „Még nem voltam Sartiban soha. Mikor kiválasztottuk Nei Porit, akkor még nem találtam rá erre a honlapra, így a kiretusált képek alapján csak zsákba macskát választottunk.” icon_mad.gif

O3. 16-án (!) ezt írtad a Skiathos topicba: „Nem tudod, hogyan lehet Skyathoson szállást foglalni? Mert eddig magyar utazási irodáknál nem láttam syathos-i szállást, a külföldi lapok pedig összesen 4-et kínálnak. Skyathosnak melyik részén készültek ezek a gyönyörû képek?” icon_surprised.gif

Gondolom, végig is olvastad a topicot!? icon_cool.gif

Ezek után foglaltatok szállást Nei Poriba? icon_eek.gif

Most meg úgy rácsodálkozol Skiathosra, mint aki még soha nem hallott róla. icon_rolleyes.gif

Ne kapkodj össze-vissza! icon_evil.gif

# 12261
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35148 Üzenet linkje2007-07-07 21:21:44 

Nevetõ írta:
Nincs véletlenül Nei Poritól nem messze egy Delfinárium?Vagy egyáltalán Görögországban?

Most gonosz leszek, de nagyon remélem, hogy nincs!

# 12262
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35142 Üzenet linkje2007-07-07 20:51:09 

Nincs véletlenül Nei Poritól nem messze egy Delfinárium?Vagy egyáltalán Görögországban?
# 12263
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35134 Üzenet linkje2007-07-07 19:38:40  Válasz a #35126. hsz-ra Előzmény #35126

Nagyon szépen köszönöm az utánajárást! icon_wink.gif

Kár, hogy nem lehet képet beilleszteni, mert most megmutatnám Nektek...
Aha! icon_exclaim.gif
Na, megmutatom, miért vagyok szomorú ennyire:

https://www.ista12.prd.uth.gr/photos/lalaria2004.jpg

és

https://www.ista12.prd.uth.gr/photos/mantraki.jpg

és

https://www.ista12.prd.uth.gr/photos/7.jpg

és

https://www.ninisworld.com/imagesandwords/desktops/the_desktops/lalaria-gull.jpg

Hát mi ez, ha nem maga a Paradicsom?
Igaz, ide csak hajóval lehet eljutni, de Skiathosból biztosan indítanak ide hajóutat.

https://www.imagesofgreece.co.uk/images/skiathos/s9409006.html

És ha már úgyis megyünk Skiathosra, miért ne szervezhetnénk úgy, hogy ezt is lássuk? Nagyon remélem, hogy ez már nem megoldhatatlan!!! Mert akkor...icon_cry.gif

Hahhh... A szívem!!!! icon_redface.gif

# 12264
Rattila76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35133 Üzenet linkje2007-07-07 19:38:17  Válasz a #35049. hsz-ra Előzmény #35049

Üdv mindenkinek!

Elvileg van klíma a szobákban felár ellenében de biztosat majd csak akkor ha ott leszünk! icon_smile.gif

# 12265
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35129 Üzenet linkje2007-07-07 19:03:05  Válasz a #35126. hsz-ra Előzmény #35126

Szia!

Éppen most nézegettem Skiathos fotókat... icon_biggrin.gif
Olyan szépeket találtam, hogy már el is felejtettem a Narancspartot! Így most új bogár mozgolódik az agyacskámban: Hogyan lehetne minél több idõt Skiathoson töltneni, hogy robogóval végigmehessünk a déli parton? Mert gondolom szervezett program keretein belül marad vagy 3 óra a strandolásra (vagy még talán annyi sem).

Tud ezzel kapcsolatban valaki infót? Hahhh.. azt hiszem egy újabb helybe lettem szerelmes

icon_redface.gif icon_biggrin.gif

Ui.: Ja! És még valami. Melyik hajóval érdemes menni a szigetre. Az Elisabeth állítólag jó.. Az is jó, ha megmondjátok, melyikkel nem érdemes menni...

# 12266
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35126 Üzenet linkje2007-07-07 18:42:29 

christine

Kicsit utánna néztem, számoltam az ötletednek. Ha a reggeli 7:17-es vonattal elmentem Thesszalonikibe, akkor fél 9-re vagytok ott. Onnan Sarti még utirány függõen 140-190 km. A Narancspart Sarti elõtt van kb 8-9 km-el. A busz menetidõ, iránytól, megállok számától függõen lehet 3-4 óra is. Ha épp akkor van csatalkozás a buszhoz, akkor fél 1-1 körül már ott lehetsz és van úgy 3 órád a visszaindulásig, hogy elérd az este 9-kor induló vonatot Ne Poiba icon_smile.gif Ennek a költsége fejenként 15-20 euro között van. Ha ehhez egy keveset hozzáraktok, akkor bérelhettek autót, akkor 4 óra alatt ott vagytok...és nincs kötöttség az indulás-érkezés függvényében icon_smile.gif

Ami pedig a türkiz szint illeti...küldtem Neked képet, ami alapján megállapítottuk, hogy Skiatos felé menet a tengeren, ezen vágyad is teljesülhet icon_smile.gificon_smile.gif

# 12267
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35125 Üzenet linkje2007-07-07 18:39:07 

Általában az erkélyen van szunyoghálós tolóajtó.

Igen, a Dias Zeus a Jorgos Nanakos-é teljes egészében.A régi Jorgos-travelt magyarok üzemeltették.Most az övé az egész és már nyitottak egy új irodát az Erzsébet krt-on.Aggodalomra semmi ok.

Ha visszaolvasol kb a 30-as oldal környékén BEA sokat írt az apartmanokról.Õ a Zeus kinti idegenvezetõje.

# 12268
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35122 Üzenet linkje2007-07-07 17:49:16  Válasz a #35079. hsz-ra Előzmény #35079

Ez nagyon jó ötlet!
De hogyan fogjátok feltenni? Gondolom öntapadós, de honnan tudjátok a méretet.. vagy hogyan mûködik ez az egész? Meg biztos, hogy a szúnyoghálótól be tudjátok majd csukni az ablakot? Van ahol bukós ablak van...

# 12269
Zaira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35079 Üzenet linkje2007-07-07 11:03:08 

Szaisztok! Olvastam, hogy sok embernek megkeserítette az életét a szúnyog. Mi vettünk elektromos, testre fújható szúnyog írtót is, remélem elég lesz. Viszot az az ötletünk támadt, hogy viszünk ki szúnyoghálót, hátha... icon_smile.gif
# 12270
Leni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35049 Üzenet linkje2007-07-06 23:25:11  Válasz a #35038. hsz-ra Előzmény #35038

Szia ratilla76!

Nekünk is oda igazolták vissza a Kalouda apartmanba a szállást mi augusztus 1-tõl leszünk és ha hazaérek akkor küldeni fogok Neked kívülrõl és belülrõl is és leírom, hogy mi a rend és mit vigyetek.Oké?

Neked esetleg a légkondiról szóltak, hogy van-e?Mert én még mindig nem kaptam rá választ, hogy a szobákban van-e.

Csá

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 817 818 819 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu