Szia MaciG!
A használhatatlan azt jelenti (nálam), hogy:
a kosztól, a sok tengeri fűtől és egyéb zöld "cucctól" nem tudsz belemenni a vízbe (olyan szélesen teríti be a part szélét). Undorodsz, hogy abba a "trutyiba" belegázolj.
A belső medence vize pedig fürdésre, hideg.
A Bulgária topikban reagáltam, de ezek szerint nem láttad. Merő nosztalgiából érdekelne, mikor és milyen volt ez a hínárinvázió.
Igen szomorú, hogy ezen a fórumon megengedett a másik ember (emberek sértegetése) , minden következmény nélkül.
Nem minősítenék senkit.
Mindenkit minősítenek a mondatai.
Minősíteni valóban nem kell senkit, de nevesíthetnéd, hogy a kritikád mégis kire, vagy kikre vonatkozik. Vállald a véleményed nyíltan, célzottan!
Én sem értem a törléseket, az én hozzászólásaimat folyamatosan törlik, de nem csak az enyémeket hanem mindet ami kunyunak nem tetszik. /Nem véletlen a kunyu mert ő is direkt pákózik engem./
Nem töröltek semmit, csupán áttették ide, mert itt a helye (ha van helye egyáltalán akárhol). Vedd a fáradtságot és olvass vissza itt egy-két oldalt, aztán kérj elnézést.
Igen szomorú, hogy ezen a fórumon megengedett a másik ember (emberek sértegetése) , minden következmény nélkül.
Nem minősítenék senkit.
Mindenkit minősítenek a mondatai.
#2107332013-10-18 18:05:09 Válasz a #210732. hsz-ra
Én sem értem a törléseket, az én hozzászólásaimat folyamatosan törlik, de nem csak az enyémeket hanem mindet ami kunyunak nem tetszik. /Nem véletlen a kunyu mert ő is direkt pákózik engem./
#2107312013-10-18 16:56:50 Válasz a #210706. hsz-ra
Még egyszer leirom nem tudom miért törlik a hozzászólásokat sorozatban?
Aki ellent mer mondani konyunak annak rögtön törlik a hozzászólását. Most sorozatban törölték őket mert sokan irták hogy már elegük van ebből a kunyuból vagy hogy hivják mert vele van tele a fórum csak az a jó amit ő ir negativ dolgokat abszolult nem lehet irni semmiről, ami nem tetszik neki rögtön törölteti.
A hozzászólások nem törölve lettek, hanem áthelyezve ide, ebbe a témába.
Sértegetésnek nincs helyes sem itt sem pedig másik témákban.
Aki ezt nem veszi tudomásul, viselje a következményét.
Nagyon helyes, végre egy határozott intézkedés, köszönjük!
Utóirat:
Pimaszkodni, beszólni, másokat fikázni, lenézni, belepofázni mások eszmecseréjébe, gúnyolódni, nagyképűsködni, maga-mutogatni, megjátszani a maszatost, azt lehet, az sem baj, ha nem tud valaki hiba nélkül leírni egy mondatot.
Szia Gemike!Nei Pori tökéletes hely a pici gyermekkel,bár nekem pl Sarti sokkal de sokkal szebb.A víz tisztasága,a táj szépsége mind mind szebb mint Nei Porin.Az viszont biztos hogy a hosszú széles,nem hullámzó tengerpartja tökéletes egy pici gyermek számára. Üdv tallér
#2107192013-10-18 08:14:19 Válasz a #210706. hsz-ra
Emberek!
Csak tájékoztatásul közlöm hogy innen jó néhány hozzászólás törölve lett mert kónyu negativ kritikát kapott bennük több személytől mert az embereknek már elege lett abból hogy az egész fórum az ő hozzászólásaival, kötözködéseivel van tele. De ő ezen a fórumon szent és sérthetetlen ezért ezeket a hozzászólásokat töröltette.
#2107172013-10-18 07:03:53 Válasz a #210704. hsz-ra
szia Neipori
értem ,hogy sokallod, de pici gyerekkel megyünk, jövő nyáron lesz 2,5 éves, még buszos utat nem merem bevállalni.
majd kicsit később ha nagyobb lesz . azért érdeklődtem nálad Neipori iránt ,úgy gondolom kisgyerekkel jó célpont lesz.
majd írsz részletes beszámolót ?? élményekkel telve értetek haza ??
üdv
gémike
#2107162013-10-18 02:15:17 Válasz a #210704. hsz-ra
neipori!
Legutóbb azt írtad, hogy végre 6 hétre utaztok Nei Poriba. Akkor ezek szerint sikerült még valahogy összehozni +4 és fél hónapot? Irigyellek titeket!
Egyébként meg csak egy nyugdíjas engedheti meg magának, hogy 2-3 hétnél többre utazzon el, egy nyugdíjas viszont nyilván úgysem tud ennyi pénzt áldozni nyaranta (4-500 ezer Ft), úgy-hogy ez egy teoretikus kérdés.