#1023732009-05-30 10:49:42 Válasz a #102368. hsz-ra
Szia!
Minden nap, minden órában van őrségváltás, de a vasárnapi, amit az útikönyv említ, az a "legdíszesebb", leglátványosabb. (Szerintem emiatt nem éri meg átszervezni az utazást, de persze ez csak a saját egyéni véleményem, és valószínűleg nem túl mérvadó, mert mi sztem akkor sem sírnánk túlzottan, ha még a sima őrségváltást sem látnánk, egy csomó más dolog sokkal jobban érdekel Athénban. )
Egy friss útikönyvben azt olvastam, hogy vasárnap 11 órakor van örségváltás. Azt nem akarom elhinni, hogy csak egy héten egyszer. Erről is jó lenne infó, de ezzel kapcsolatban felmerül bennem egy kérdés: Eredetileg egy szerdai napra mennék Athénba, de érdemes-e vasárnapra időzíteni? Gondolok arra, hogy esetleg kissebb dugók vannak a munkaszünet miatt, esetleg az athéniak kiáramlanak a tengerpartra? Mondjuk turista lehet, hogy kicsit több van. Várnám a tapasztalatokat. Köszi!
Keszulodnek az Uj Akropolisz Muzeum megnyitasara, amit junius 20-ra terveznek
Akkor sajna idén erről lemaradok, legalábbis, ami a nyitást illeti, mert én korábban tervezek Athénba menni
De majd legközelebb bepótolom és addig is megnézem a Ti képeiteket
Kíváncsi leszek, olvastam már a blogodban is, és írtam is, hogy remélem, kinyitnak majd tényleg 20-án! Jó lenne, ha nem késnének vele, mert pont akkor leszünk ott!
Szia!
Nekem ismerősöm jár nagyvárosokba (EU-n belül) kiállításokra, és neki ki kellett váltani a nemzetközi diákot.
Viszont ha neked csak az ifjúsági szállásra kell mondjuk, akkor elvileg elég a sima is.
Megtaláltam a térképen is, de szerettem volna kinagyítva megnézni.
A térképet egyébként kint vettük Görögországban, mert az itthon kaphatóak nem a legpontosabbak.
Mégegyszer köszi
Köszönöm a tippet az Athén térképet illetően, de nem fogok térképet venni mivel már van. Csak ezt a környéket szerettem volna könnyedén megtalálni. Megnézem majd a neten.