Sziasztok. Tudja valaki mennyi a menet ideje az x93-as busznak Athénba? Tudom nem Tolo rovatba tartozik de aki repülővel utazott és Toloba az hozzá tud szolni. Köszi.
Én is nézegetek:) pedig csak ma hajnalban jöttünk haza:DDD Toloban voltunk utóljára Görögországban, azt imádtuk. Zakynthosra akartunk menni idén, de onnan lemaradtunk, már nem volt hely. Így került a képbe Karpathos és nagyon nem bántam meg a cserét
Hát csütörtökön semmiképp sem akropoliszra...Dortim milyen volt az út Athénbol Napflioba? Ugye gyönyörű város? Jövőre Kefaloniat nézem, de Toloba biztos visszatértünk még (Hydra-spestes kimaradt) és nekem első élményként meghatározó! Gyönyörű hely!
Sziasztok! Az Akropolisz látogatáshoz javaslom a hétfőt lényegesen kevesebben vannak. 11-kor nyit és még az Akropolisz múzeum is nyitva van 16:00 ig ( a neten látottakkal ellentétben). A múzeumot egyébként feltétlenül ajánlom csodás a belépő külön 5 EUR de megéri.
Nem csak csütörtökön, minden nap ilyen. Amikor csoportok jönnek, mindig zsúfolt sajnos. Talán a késő délutáni órák lehetnek nyugodtabbak, de nem tudom, hány óráig engednek fel. Érdekes, mi is ettünk valahol, nekem sem ízlett (finoman szólva:) talán ugyanott ettünk:DDDDDD
Folytatva...nem volt a legjobb kaja.
Körülbelül ezek voltak csak. Bár mi fakultatív program keretében voltunk ott. De javaslom csütörtökön ne menjetek az Akropoliszra fel...
Kedves Dortim! Igazából nem az egész várossal volt a probléma, csak az Akropoliszon volt fent olyan tömeg ami eléggé élvezhetetlenne tette a dolgot, kb 2000 ember egyszerre. Amúgy szép gyönyörű, érdekes a hely csak ezt körülmény... Illetve kaja amit a sétány elején ettem, hat
Valóban gyönyörű hely Tolo,Napflio szerintem a legszebb,elbűvölő városka.Athén kissé csalódás volt a körülmények miatt,de meseszép amúgy.
Valamikor én szívesen visszatérnék majd ide.De kevés volt az egy hét...
Apollon Traveles idegenvezető Rita előtt is le a kalappal.
#2345072015-08-15 08:15:21 Válasz a #234499. hozzászólásra
Mikor mi voltunk pár éve, azt hiszem szeptember 17-től tartózkodtunk ott, és még akkor is nagyon meleg volt, két este volt egy-egy jó kis eső (vagy inkább jó nagy, patakokban ömlött mindenütt a viz, el kellett bújni, mert nem tudtunk visszamenni a szállásra annyira esett), de kb. 20 percig tartott, aztán mintha elvágták volna.
Az ottani kirándulásokhoz pedig nem baj, ha nincs 50 fok.