helo! Új vagyok még itt, de lenne egy kérdésem. Lehet hogy nem jó topic-ba teszem fel de egy próbát megér.
A kérdés: Sartiból szeretnék eljutni Athénba, googlizgatok de semmi eredménnyel nem jártam. Tudnátok nekem segíteni ebben? Vki esetleg már megtette ezt az utat? Jegyárak stb. köszi szépen a válaszokat előre is! Szép napot
755 km a távolság Sarti és Athén között.
Ha bérelsz autót akkor 55.000 Ft az útiköltség + az autóbérlés.
Ha tömegközlekedéssel mész akkor azt hiszem,hogy vonattal lehet ezt megtenni de akkor Sartiról vagy taxi vagy helyi járatos busszal Thessalonikibe el kell jutnod és ott keresni vasútállomást.
Érdemes meggondolni.Nem egy rövid utazás de Sartiról Athénba és onnan vissza hosszabb táv mint Magyarországról eljutni Sartira.......
#1896012012-06-30 15:21:58 Válasz a #189590. hsz-ra
Szaloniki után (Sarti felé menet) van pár ilyesmi áruda az út mellett. Van leander, pálma, citrusfélék, meg sok minden, de félek, hogy az ott kapható növények nem a magyar, hanem az ottani klímának megfelelőek.
Ha nagy gyakorlatod van a délszaki növények tartásában, akkor érdemes csak ott venni, egyébként az itthon kapható ilyesmi növények jobban bírják az itthoni időjárást.
kertben túlnyomó részben ilyenek vannak, de egy narancsfa hiányzik. azt mindenképpen veszek mert amit itthon lehet kapni az vagy mandarint terem vagy citromot.
#1896122012-06-30 17:55:59 Válasz a #189602. hsz-ra
Szia Jobpilot! Növényt csak óvatosan,főleg ekkorát.Ha megtalálják elveszik,megbüntetnek,és a sofőrök se fognak megdicsérni.Tőlem már vettek el kaktuszt,ráadásul a magyar.
Sziasztok!
Holnapután indulunk, már nagyon várom, sőt, még annál is jobban!
Köszönöm nektek a sok információt, élménybeszámolót, nagyon jól fognak jönni a saját tapasztalataim mellé.
Mindenkinek aki mostanában megy, szép időt ès kellemes nyaralást kívánok!
Üdv, Ági
Sziasztok!
Csak megszeretném köszönni a hasznos információkat és a kérdéseimre kapott válaszokat.!=) Már nagyon nagy lett az izgulás..holnap, azaz 2-án indulás.. Ha minden jól megy, akk majd hazaérkezés után megpróbálok írni beszámolót.=)