Sziasztok!
Most olvastam egy magazinban Anafi-ról!
Kérdésem az lenne, hogy járt-e már valaki ezen a szigeten?
A képek gyönyörûek, szívesen hallanék róla milyen ez a sziget!
én 4szer keltem át a balkánon, sõt a hugomék idén is arra felé mennek, de a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom. A hajó szerintem elég kényelmes, ha az utas találékony. És még szírakoztató is.
Egyébként én folyamatosan a chaten ülök és minden érdeklõdõt szeretettel várok.
Jártam Nei Poriban, de az apartmanokat nem nagyon nézegettem, így azokról nem tudok ifót adni.
Van külön topik Nei Prori-ról itt: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=66
írj oda, hátha ott tud valaki segíteni..
Én is ezen az útvonalon szoktam menni hajóval (Trieszt - Igoumenitsza).
Nem rossz a hajóút, csak kicsit hosszú, és ha nincs kabin, akkor nem biztos, hogy túl kénylemes...
Egyre több, pontos leírást lehet olvasni a szerb-bulgár útvonalról és valószínûleg ezt is érdemes kipróbálni autóval, mert ha "sima" az út és a határátkelõkön sincs hosszú várakozás, akkor valószínûleg elég elviselhetõ lesz ez az útvonal is...
Általános utiterveket inkább nem írnék be. Én mindenképpen a balkán negatív részének megkerülésével tervezek, ami elsõsorban hajózást jelen, ami maga is egy külön élmény és úgy a kontinentális, mint a peloponészoszi rész elérhetõ vele. Sõt kerkira is!
Várjuk az útiterveket!
Ha Peloponnészoszról írsz csak, akkor lehetõleg abba a topikba írj, ha viszont egész Görögországról, akkor természetesen jöhet ide is)
Kabátot ne vigyél az Olymposzra se...
Legalább is nyáron ne. Elég egy pulcsi meg esetleg vékony naci.
Olyan magasra úgysem fogsz felmenni, hogy fázz...
Az Olymposz gyönyörû hely, leírhatatlan látvány fogad majd...
Kötelezõ program!
Én július közepén harmadszorra megyek Nei Poriba! Fakultatív programként már több helyen voltam, és idén szeretnék az Olymposra menni! Tudnekem valaki tippet adni öltözködés ügyileg? Nyilván legyek sportos és könnyed! De mennyire legyen a ruha meleg?
Júli végén megyünk 2 hétre Asprovaltára kocsival! Már voltunk ezen a vidéken, de nem tudunk eltelni vele! Fakultatív kirándulásként 1 napot Thassos körbeautózására szeretnék fordítani. Tud valaki segítséget adni a Keramotiból induló kompok árait és menetrendjét illetõen? Köszönném szépen!