Sziasztok! Kis segítséget kérnék, hátha valaki tud segíteni. Nei poriba mennénk 9 éjszakás nyaralásra egyéni utazással, tudna valaki segíteni, hol lehet ilyet találni. Diast és Anettet már kérdeztem. Köszi.
Remèlem!Màr nagyon vàrom!Köszönöm szépen a segítséged és a tanàcsokat!Igérem beszàmolok hogy milyen volt!Addig is ha valami még eszembe jut irok!Köszönöm mègegyszer!
Köszi szépen a gyors vàlaszt!Megfogadom a tanàcsod és ellàtogatunk ezekre a helyekre!Nagyon örülök ha tényleg jó igazi nyàri idő lesz ahogy írtad!A lényeg a napozàs a pihenès hisz azért megy oda az ember!
Larissába vonattal mentünk át. Tessalonikiből jön a vonat és megáll Nei Poriban. Ha nincs nyitva a jegypénztár, a vonaton is válthattok jegyet. Mindössze két megálló. Larissa elég nagy város. Itt sikerült rátalálnunk egy ókori görög szinház romjaira is.
Itt a fotóalbumomban találsz róla képeket.
Igen, mi is június elején voltunk. Platamon ott van a szomszédságban. Oda érdemes átmenni. Gyönyörű hely. Ott a kikötő a vár. Rengeteg üzlet, étterem taverna a parti sétányon. Este nagyon hangulatos. Jár kisvonat is, de gyalog is át lehet sétálni.
Nagyon szép idő igérkezik az elkövetkező hetekben. Beköszönt az igazi nyár.
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni: http://greekland.hu/gorogorszag/index.php?oldal=idojaras
Tapasztalatom szerint mindig jobb idő van, mint amit előre jeleznek. Néhány fokot mindig rá lehet tenni pluszban.
A szállodát sajnos nem ismerem, csak kívűről láttam.
Legutóbb Gudli szerkesztette (2014-05-20 20:26:59), összesen 1 alkalommal
Sziasztok!
Június 2-án megyünk nei poriba 8 napra!Valaki nyaralt már a hotel olympion melathronba???Kíváncsi lennék milyen a szálloda.Képek alapján szuper!Időjárást esetleg hol tudok nézni ami persze hasznos is lehet.Bármi hasznos tanács jó lenne!!Előre is köszi!
Üdv:Helgu
A "nagy közösségi oldalon" írta aki ott lakik, hogy 25 fok volt tegnap,napoznak, a bátrabbak már fürdenek. Tömeg nincs, de azért szépen alakul
Bár nekem mind1, csak süssön a nap,ott legyek, és ne kelljen dolgozni menni 16 napig....