Hát akkor ez is kipipálva! Lefoglalva, befizetve a jövő évi Zakynthosi utunk, 2 hét Agios Sostis, Ibéria apartman. szept.10-24. Grand Tours. Tavaly is ez idő tájt voltunk, ugyan csak velük.Nagyon szuper időnk volt végig és a tenger is jó meleg. Felejthetetlen nyaralás volt, és még mindig van mit megnéznünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodás szigetet.
#2362832015-11-28 22:46:40 Válasz a #236239. hozzászólásra
Szia! Mi Korfu-Sidari-t néztük ki. Ha minden jól megy oda megyünk
Olvastam a sok hozzászólást, és örülök, hogy többen pozitívan vannak erről az irodáról. Bevallom őszintén, kétségeim voltak először.. Hallottam már róluk, de mivel csak 4 utat indítanak, kicsit bizalmatlan voltam.
Köszönöm, szép estét mindenkinek
Mi elő és utószezonban utazók vagyunk. 2016.-ban az első turnussal megyünk Paráliára május 23-tól. A Holidaylines a legkorrektebb iroda. ahogy mások is írták, szinte betűről betűre minden úgy van ahogy mondják. Nagyon kényelmesek a buszaik és a menetidőben is ők a legjobbak. A pihenőknél is nagyon profik! soha nem állnak be 10 busz után 11.-nek. Általában olyan kulturált helyeken állnak meg ahol 2-3 busznál soha nincs több bent.
A Holidaylines talán a legjobb iroda. Korrektek,nem vállalják túl magukat, amit ígérnek, ill.amit a prospektusban látsz, az úgy is van. A buszaik szuper kényelmesek, az utazási idő is velük a legrövidebb. Még utolsó nap is teljes, csak késő délután indulnak vissza.
Mi Olympic Beachen és Paralián voltunk velük, mindkét szállás nagyon szép, tiszta, állandóan ott lévő tulajjal, aki mindenben segít. Szerintem nem fogsz csalódni bennük.
Ti mikor mentek?Mi is gondolkodunk Holidaylines Paralian már csak a gyors menwtidő miatt is na meg a szuper busz és szállás miatt
Nekem konkrétan semmim nem fájdult meg a 16óra buszút alatt.Életem legkényelmesebb útja volt.Na meg a nagy Ezüst buszban utazni élmény volt
Én két gerinc műtét után a buszukat teszteltem. Nem csalódtam. A buszok kényelmesek a sofőrök kulturáltak kedvesek rendesek. A szálláshelyeik tágasak tiszták kellemesek, a kinti idegenvezető is segítőkész. Mi Parálián és Zakhyntosan voltunk velük. Illetve 2016 Parália már foglalva.Most a tolókocsis mozgássérült lányunkat is visszük.Bízunk benne, hogy most is minden rendben lesz.
Ha december 20.-ig foglaltok, hihetetlen jó áron lehet hozzá jutni!
Nem voltam ideges, én 3 óra várakozásra készültem lelkiekben. Mivel minket a 3 órával hamarabbi komppal küldtek át a szárazföldre, mint a másik két buszt. (Mi 40-en nem nézelődhettünk Korfu városban, változott a program, hiába ígérték meg még a meetingen, amikor megérkeztünk. ) Köztudott, hogy a Grandos buszok összevárják egymást Szegednél. Nyilvánvaló volt tehát, hogy mi ott fogunk álldogálni a benzinkúton kb 3 órát, Ioanninában, hiszen annyival vagyunk előrébb a többi busznál. Utastársaim ezt nem akarták nekem elhinni, ők azt sem tudták, hogy a többiek addig nézelődnek Korfuban, míg mi álldogálunk a prérin. (Bocsánat, a telepített új idegen vezető szerint nem a prérin, hanem egy benzinkúton lesz a találka. Szerintem elég préris volt a kút helyzete.) Mi előző este megkérdeztük a többi utast, ezért tudtuk, hogy ők Korfu városban lesznek 3 órát, csak mi 40-en szívunk a Grand akciója miatt. Hát ezért próbáltam pozitívan felfogni a dolgot. És így is lett. Csak 2,5 óra lett a 3 óra helyett a várakozás.
jesszusom Kati, megnéztem a képeidet, ez elképesztő!!! Nem szoktunk nagy igényt támasztani a szállások felé, de ez nagyon durva! Én kértem volna másik szobát, ez a minimum, ha nem a kártérítés... amit meg a hazaútról írtál, hááát, én szarul viseltem volna , nagyon! Le a kalappal a türelmetek előtt!