Szeretném minden Marmarasra utazó figyelmébe ajánlani a Grand Torus honlapját (grandtorurs.hu) Nagyon sok info van a lapon. Mind az apartmanokkal kapcsolatban (Athene, Alexandra), mind pedig a várossal (falu???) kapcsolatban. Ajánlott útvonal, látványosságok. Van fórum is. Mi Szegedrõl indulunk és a TopTours-szal kötöttünk utazási szerzõdést.
Sziasztok!Azt olvastam,hogy az Athéne apartmanhoz közel van egy kis öböl,szeretném megkérdezni,hogy ez homokos?Vagy kavicsos?Milyen távol van a legközelebbi homokos part az apartmanhoz?
Nem túl hosszú ez a topic, érdemes végigolvasni... Mindjárt az elején olvashatod: "Több strandja van, mivel mi fent a hegyoldalban laktunk az ottani öbölben strandoltunk. Nem teljesen homokos a part ott, hanem olyan nagyon pici, aprókavicsos." Én úgy tudom, hogy ez viszonylag gyorsan mélyül... A térképrõl láthatod, hogy közel a nagy (homokos, de a szélén sziklás) strand, de a központ kicsit messze van...
Sziasztok!Azt olvastam,hogy az Athéne apartmanhoz közel van egy kis öböl,szeretném megkérdezni,hogy ez homokos?Vagy kavicsos?Milyen távol van a legközelebbi homokos part az apartmanhoz?
Szia Zsofi Racz68! Szerintem unatkozni biztos nem fogtok. Mi már voltunk párszor Görögországba de még sose unatkoztunk. Szerintem mindenki megtalálja a legjobb elfoglaltságot amit szeret /Kirándulás,hajókázás,napozás fürdés,búvárkodás/
Nem tudom,csak még nem voltam Görögországban,de amugy sem vagyok egy olyan feküdjünk ki a napra és egész nap pihi tipus, úgy hogy a félszigetet biztosan bejárom elejétõl a végéig.
Szia!
Kocsival mennénk (megyüüüüüüüüüüüüüünk!!!),,már lefoglaltuk júli 15-tõl 29-ig Alexandra 31-es ap. . Potom 144 eFt. GrandTours. De Szegeden a Toptpurs-szal. Légyszi' segíts. Bár nem sürgõs.
Szia Zsófi!
Mi most megyünk elöször Görögországba, mert minden évben a Horvát tenger volt a cél.De idén homokos part a cél, de valami igazán szép helyre akarunk menni, ezért választottuk Neos Marmarast.Mi egy hétre megyünk, mert nem akarok unatkozni, aztán majd meglátjuk lehet maradunk tovább( ez az autó elõnye).
Szia Zsofi! Úgylátom ami közeli nevezetesség ott már voltatok. Viszont a sihton félsziget gyönyörû érdemes körbe járni nagyon szép és látványos a tengerpart. Vannak hajó kirándulások amik szintén jók. Mivel utaznátok kocsival vagy busszal?
A GrandTours-szal mennénk Neos Marmaras-ba családostul. (12éves, 7 éves) A kérdés az csupán 1 vagy 2 hét???
Voltunk már tavaly, tavalyelõtt is Görögországban, akkor Makrigialoson volt a szállásunk mindkét alkalommal. (Maria-apartman, tulaj: Nikos---> szupi hely!!!!!!!!!!). Az elmúlt 2 év alatt nagyon sok helyet bejártunk már. (Meteroák, Olimpusz, Edessa, Tembi, csúszdapark, Platamonas, NeoPori, Thesszaloniki, Skiathos-sziget, Volos város, egy ottani camping ...)
Nem tudom, hogy NeosMarmaras-ból milyen féle látványosságot lehetne megközelíteni, azaz "mi van arrafelé?". Ugyanis nemcsak a strand kedvéért szeretünk Görögországba menni, hanem magáért a kultúráért, az emberekért. El vagyunk bizonytalanodva, hogy vajon a 2 hét alatt nem-e fogunk unatkozni???? Mert én összességében nem nagyon találtunk, olyan "nagy durranás" dolgokat a környéken.
Ha van kedved, és idõd légyszike válaszolj, hamarosan foglalnunk kéne a szállást.
üdv.
Zsófi73