Köszönöm a sok étterem nevet és kedves tippet. Feljegyeztem és egy párat biztos ki fogunk próbálni. Egy-két napig eltünök, met nagy valószínűséggel csősérulés van a házunkban és holnap jönnek a vizesek.........
Üdv Lala12
#1825172012-04-17 21:57:03 Válasz a #182484. hsz-ra
Vaszil motorkölcsönzője a Moto Billy's egy nagyon jó kölcsönző. Vaszil is nagyon jó fej és ahogy elhangzott, tud egy picit magyarul. Nagyon kedves és megértő Nekem tavaj kifogyott a motoromból a benzin, mert mint kderült nem működött az óra. Viszatoltam Vaszilnak a motort és ő adott egy liter benzint ingyen amivel el tudtam gurulni a kútig Amikor visszaviszed a motort, mindig megkínál egy pohárka cipouroval és nem utolsó sorban olcsóbb és még alkudozni is lehet vele. Nekem például mindig rátett egy-két órát grátisz a kölcsönzési időre. Én őt ajánlom, mert valahogy kedvsebb és segítőklszebb, mint a másik kölcsönző, persze mindenkinek saját tapasztalata segít...
#1825252012-04-18 07:52:03 Válasz a #182517. hsz-ra
kiegészitelek még azzal hogy az öregnél a napok számának növelésével arányosan csökkenthetö a motor bérlése, ha két hétre kiveszed akkor csak másfelet kell kifizetni vagy még talán annál is kevesebbet
Sancho és Pinga köszi. Én csak 1 napra fogom kikérni mert a többin vagy fakultaqtívozok vagy például vonatozok Tessalonikibe de a fürdést is be kell terveznek. Jövőre már valoszínűleg tengerezés és motrozás lesz több napon is. De most először megyek tehát mix lesz...
#1825342012-04-18 16:23:48 Válasz a #182531. hsz-ra
mi tudtuk hogy többször ott fogunk nyaralni, ezért minden egyes nyaraláson csak egy fakultativra mentünk el, igy lett böven idönk fürdeni és magunknak csavarogni, az is igaz hogy eddig a legrövidebb nyaralás a 12 napos volt és a többi 16 nap vagy 3 hét volt a 9/7 napos az nagyon rövid
motorral viszont eljuthattok dion-ba leptokáriába litochoroba katherinibe a tempi völgyébe az olymposzra is,vagy 50 km es körzetben nagyon sok helyre, az öreg ad térképet ameddig elmehettek de kicsit elhagyhato a körzet, autopályára tilos felmenni kismotorral
Pinga hát most mondtál valamit. Már a jövő évi kirándulásra gyűjtöm a pénzt és igazad van. Nem kell a fakultatívokat nagy kanállal enni maradhat jövőre vagy utánna is. Athénba mindenképpen elmegyek. Valoszínűleg a görög estre is a többit meg jövőre. Van idő Nálunk se lehet kismotorra felmenni a sztrádára
#1825412012-04-18 18:15:58 Válasz a #182539. hsz-ra
az elsö nyaraláskor elmentünk athénba mert azt látni kell, a következönél skiathos mert azt nem szabad kihagyni, utána már saját kocsival mentünk igy a közelebbi mint a meteorákra mi magunk mentünk el, a görög estre meg minden évben érdemes elmenni, este ugy sem fürdünk, enni és inni amugyis kell
Első görög utam alkalmával mindent látni akartam. Skiathos, Meteorák, Szaloniki, Olympos. Hát a hét napból négyen úton voltunk. Iszonyat fárasztó volt. Strandolásra, pihenésre alig jutott idő. Én sem javaslom senkinek, főleg ha egy hétre megy valaki. Azóta sokkal lájtosabban csinálom. Na meg főleg magunk szervezzük a programjainkat.
#1825432012-04-18 18:20:40 Válasz a #182542. hsz-ra
persze azért azt is figyelembe kell venni hogy vannak akik a szezon legelején mennek és nem biztos hogy szeretnek fürödni,mert találkoztam olyanokkal is, nekik kimondottan jo az állando kirándulás, mi mindig föszezonban megyünk vagy a vége felé amikor még meleg a viz,de mi vizimádok vagyunk,söt kimondottan vizihulla vagyok
Örömmel látom, hogy egyre többen vagyunk, akik azonos időben leszünk kint Nei Porin.
Bízom benne, hogy sikerül majd összehozni egy jó kis fórumos találkozót!!!
Igaz nekünk ma még kereken 100 nap van hátra, de holnaptól már kétjegyűre csökken, és akkor rohamosan fogyni fognak a napok.
Mindenkinek kellemes tervezgetést, és örömteli várakozást kívánok.