Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1021
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55045 Üzenet linkje2008-03-21 19:22:42 

Szia Molotov! Hát tényleg rossz , hogy nem tudtok menni de hát most más dolgotok lessz./ Azért jó dolgok várnak rátok! Nekem már sajna 18éves a fiam de emlékszem jól milyen volt várni./ Mi is voltunk már kocsival is de mióta ketten járun így jobban magéri busszal menni. Mivel a kisfiam mostanába már nem jön velünk. Robogót szeretnénk bérelni két napra azzal bebarangolni a környéket. Toroniba voltunk két éve oda is átszeretnék menni és még Kalamicire, Sartiba narancspartra. Hajó kirándulásra most nem megyünk mert már voltun mind a két irányba hajókázni. Viszont tavaly vettünk egy felfújhatós kétszemélyes kajakot azt mindenképp visszük azzal fogunk evezgetni a partmentén. Tavaj Pargán voltunk ott is sok olyan helyre eljutottunk vele ahová mással nem lehet nagyon élveztük. Köszi az infókat még biztos lessz kérdésem. Szia Erika
# 1022
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55012 Üzenet linkje2008-03-20 21:30:30 

Köszönöm szépen! icon_cool.gif

Természetesen a Grand Tours-szal voltunk, korrekt iroda sztem, magyarországról nem is indít más iroda ide utazásokat. Mi most elõször kocsival voltunk, de nem bántuk meg.
A víz a legtökéletesebb a teknõs szigetnél volt, de ott egy Sarti-n nyaraló pár miatt (akik lekésték a hajó indulását) épp csak 15 percre álltunk meg. icon_sad.gif
Az Alexandrából annyit láttam csak, hogy ott voltunk az eligazításon. Szimpatikus szállás volt az is, bár a szobákba nem láttam be. Az elõnye az Athéné-vel szemben, hogy közelebb van a belvároshoz, viszont messzebb a parttól. Mondjuk itt kb. 3 perces sétáról beszélek. icon_biggrin.gif És az Alexandra szomszédságában van egy olcsó kis mini market, mi is oda jártunk át a mindennapi dolgokért. Bár mi könnyen átugrottunk Nikiti-be a Lidl-be is. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. Kérdezzz bátran, ha még eszedbe jut valami. Majd sûrûbben benézek ide. Az az igazság, hogy egy kicsit hanyagoltam ezt az oldalt, mert nem akartam fájdítani a szívemet, annyira jó volt a tavalyi nyaralásunk.

# 1023
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55004 Üzenet linkje2008-03-20 18:40:31 

Szia Molotov! Köszi a kis beszámolódat végre írt valaki. Ti is a grand toursal voltatok? Mi az alexanrába fogunk lakni szept 1-10-ig. Arról esetleg van valami tapasztalatod? Mi már voltunk egyszer Marmarason ott láttam elõszõr a tengert megfogadtam vissza megyek és most jött el az idõ. Mi is több helyen is votunk már görögbe. Nagyon szeretünk búvárkodni/pipával/ és itt szerintem gyönyörû a víz alatt. Biztos lesznek még kérdéseim de még sajnos elég sok idõ van még hátra.Gratulálok születendõ kisbabádhoz és a családi házhoz!
# 1024
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54984 Üzenet linkje2008-03-20 14:20:38 

Üdv minden szerencsés fórumozónak, aki idén Marmarasra utazhat!
Mi tavaly voltunk és szuper a hely. Ezt úgy mondom, hogy elõtte már hat helyen is nyaraltam görögben, Toló-tól Thassos-ig. Mi is az Athéné-ben voltunk, tökéletes szállás, egyszerû tiszta. A hûtõ teljesen átlagos, normális méretû. A kis strandon viszont tenyérnyi méretû lapos kavicsok vannak, ott napozni csak matracon fekve lehet, viszont közel van, viszonylag kevesen látogatják, gyönyörû sziklás a partszakasz és a víz alatti élõvilág is gazdag. Viszont este le akartunk menni és kóbor kutyák aludtak lent akik nem valami kedvesen fogadtak... icon_evil.gif
Mi a nagy srandot látogattuk, az sincs vészesen messze, ott ha idõben érkezik az ember, akkor még egy kis árnyékos helyet is kifoghat és a szélén, a camping mellett szintén nagyszerûen lehet búvárkodni.
Én kényelmesen el tudtam volna 2 hetet is tölteni ott, mondjuk nem vagyok túlságosan aktív nyaraló. Az egy hétbõl 1 napot szántunk a félsziget körbejárására (kocsival voltunk), 1 napot hajókirándulásra, fél napot voltunk a narancsparton és volt még a naplementés kirándulás. Elõtte be volt tervezve Szaloniki és a Meteórák is, de mivel a barátom törött lábbal jött, így kihagytuk õket (a párom és én meg amúgy is láttuk már mindkettõt, nem is egyszer).
Mi viszont nem voltunk túlságosan elájulva az idegenvezetõtöl. Alapvetõen nem volt gond vele, tudta, hogy mi, hol, merre, de a stílusa sokszor hagyott kívánni valót maga után. Sok dologról lefitymálóan, lenézõen beszélt, elsõsorban a nem õáltal preferált tavernákról. De összességében nem volt különösebb gondunk vele. A hibái csak annak tûnnek fel szerintem, aki már többször járt görögben és több idegenvezetõvel találkozott.
Borzasztóan irígy vagyok azokra akik idén (is) mennek ide. Nekem most kimarad görögország (cserébe viszont kertesházba költözünk és szeptemberben pedig kisbabánk születik), hátha jövõre majd ismét eljutok nyaralni.
Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok rá.

ui.: ne felejtsetek el czipurót és vörösbort venni a piacon!

# 1025
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54940 Üzenet linkje2008-03-19 22:36:01 

Szia ericsike69!

Köszi a tippet meg fogom ott kérdezni. Csak gondoltam itt is voltak már emberek az Athéne apartmanban,és van róla infójuk, de úgy néz ki nem nézik ezt az oldalt. Azért köszike!!!

# 1026
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54916 Üzenet linkje2008-03-19 20:55:43 

Bocsi ez kétszer sikerült.
# 1027
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54915 Üzenet linkje2008-03-19 20:54:50  Válasz a #54838. hsz-ra Előzmény #54838

Szia Racz68 ! Grand Tours oldalán a fórunba Katától/idegenvezetõ/ kérdezd meg a hûtõt õ is az Athénébe lakik. Mi is elõszõr oda szerettünk volna lakni de a mi idõpontunkba levan foglalva az összes szoba. De az Alexandrát is dicsérik.
# 1028
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54913 Üzenet linkje2008-03-19 20:40:33  Válasz a #54838. hsz-ra Előzmény #54838

Szia Racz68 ! Grand Tours oldalán a fórunba Katától/idegenvezetõ/ kérdezd meg a hûtõt õ is az Athénébe lakik. Mi is elõszõr oda szerettünk volna lakni de a mi idõpontunkba levan foglalva az összes szoba. De az Alexandrát is dicsérik.
# 1029
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54838 Üzenet linkje2008-03-18 23:33:10 

hi!

Lesem én is, de sehol semmi. Egészen véletlenül nem tudja valaki mekkora hütõ van az Athéne házban?

# 1030
Brumi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54821 Üzenet linkje2008-03-18 18:53:18  Válasz a #54817. hsz-ra Előzmény #54817

Szia Ericsike!

Én figyelem a topikot, de nagy a pangás mostanában! Pedig jó lenne képeket nézegetni, nagyon lassan telik az idõ!

# 1031
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54817 Üzenet linkje2008-03-18 18:14:52 

Halihó ! Hová tüntek a Marmarasra utazók? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
# 1032
Brumi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54418 Üzenet linkje2008-03-13 15:34:50 

Sziasztok!

Ma befizettem a nyaralást, június 9-18-ig leszünk, Athéne apartmanban! Van aki még ekkor jön? Ja és busszal megyünk!

# 1033
Brumi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53806 Üzenet linkje2008-03-05 13:47:57 

Sziasztok!

Mi is tervezzük, hogy idemegyünk, június 10-tõl, az Athéne apartmanba. Még nem foglaltuk le, még gondolkodunk rajta, hogy a 2,5 éves gyermekünkkel elmerjünk-e indulni busszal. Az irodában biztatnak.

Nem tudtok véletlenül mostani autóbérlési árakat kint?

# 1034
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53775 Üzenet linkje2008-03-04 22:02:19 

Ericsike!
Ja és a grandtorus.hu-n egy csomó info van. Többek között fórum is, és ebben szerepel az apartman leírása is. Még az is, hogy milyen berendezési tárgyak vannak.

# 1035
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53773 Üzenet linkje2008-03-04 22:01:12 

Szia Ericsike!
A grandtours.hu honlapján minden info (kép is) megtalálható az Alexandra appartmanról. Mi is oda megyünk. Júli. 15-29-ig. Már naon várom. icon_smile.gif
zsófi73

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 68 69 70 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu