Nem saját tapasztalat, de talán használható: SKOPELOS
Ha jól látom ennek a gyönyörűszép vidéknek- a Sporádoknak és még Pilionnak is - némileg azért hűvösebb az éghajlata mint akár a Jón szigeteknek vagy pl. a Halkidiki félszigeteinek...
Szia Macsosz
Én azért nem tudtam Neked megnyugtató választ írni, mert mint már írtam , mi mindig aug. vége szept. eleje-közepén megyünk nyaralni. Még nem is voltunk más időpontban. A helyedben én is Skopelost választanám, de én ritkán javaslok valamit is, utána ne én rajtam verjék el a port. Sajnos már volt rá példa. Mindenki nagyfiú vagy nagylány és döntse el maga. Úgy gondolom bárhová mész is (főleg ahol még nem jártál) mindennek meg van a maga szépsége és varázsa. Persze jók az infok mi is gyűjtjük, de a döntés joga a miénk. Senki nem dönthet helyettünk max. megkönnyítik egy kicsit (vagy nagyon) ezt az elhatározást. Az idén Skopelos-ra esett a választás.
Üdv Karlo
Mi 2007-ben június legelején voltunk Evián, tudom nem idevaló és ezer bocsi érte, de az van kb egy magasságban Skopelossal és nekünk nagyon jó időnk volt.
Én igazán vmi személyes tapasztalatra gondoltam időjárásügyben,
az évnek ebben az időszakában ezen a helyen.
És persze csak bizakodunk a meleg nyár-elejében
Macsosz!
Már eldöntöttük helyetted
Mi itt a kérdés? Egyértelmű, hogy Skopelos. Mondjuk engem Kos soha nem vonzott, Skopelosra meg régóta vágyunk, de most megint tolódott.
Én is Skopelos-t választanám Kos szigete helyett, Kos szigetén már volt pár ismerősöm és elég negatív szájízzel jöttek haza, azt mondták nem ezt várták,kiábrándultak voltak...Szerintem válaszd Skopelost és ne hagyd ki Skiathos szigetét sem ha már úgyis "ott vagy"
A két helyen valószínűleg ugyanolyan idő lesz szerintem.
Én inkább Skopelost választanám, egyrészt mert százszorszebb strandjai vannak, másrészt meg sok negatívat hallottam Kosról.
Ez persze csak az én véleményem, de nézd ezeket a strandokat:
Szia Macsosz!:
Aki Neked ebben az időjárásilag is megbolondult világban meg tudná mondani hogy milyen idő lesz júniusban bárhol is, az nagyobb mágus lenne mint Nostredamus vagy Németh Lajos. Sajnos ez ugye zsákbamacska. Lehet hogy éppen júniusban lesz nagyon jó idő és nekünk lesz rossz szeptember elején-közepén. Nem tudjuk. Mi is csak bizakodunk mindig, de azért eddig általában szerencsénk volt az aug. végi ill. szept. eleje-közepei nyaralásokkal, mert mindig jó időnk volt és a víz is meleg (ezt gyorsan le is kopogtam). Mi egyébként meg kirándulós típusúak vagyunk inkább mint fürdősek, de természetesen az sem maradhat el. Ahova megyünk ott minél többet szeretnénk látni, ki tudja, lehet hogy sohasem látjuk mégegyszer. Ha másképp nem megy dobjatok fel egy pénzt vagy sorsoljátok ki, véleményem szerint mindegyik úticél megér egy misét, bár még egyiken sem voltam. Remélem ez nem sokáig lesz így.
Üdv Karlo