KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Töltött paradicsom - Gemista

Hozzávalók:
- 6 közepes paradicsom,
- 6 közepes paprika,
- 15 dkg rizs,
- 2 fej hagyma,
- 2 dl olívaolaj,
- petrezselyem,
- zsemlemorzsa,
- 3 dl paradicsomlé,
- só,
- bors

Elkészítés:
Vágjuk le a paprikák és a paradicsomok tetejét, vágjuk ki a belsejét, amit törjünk össze és keverjük hozzá a fott rizst, az apróra vágott hagymát és petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és keverjük hozzá az olívaolaj felét. Töltsük meg a paradicsomokat és paprikákat az összekevert töltelékkel, fedjük le a levágott tetokkel és tegyük egy tepsibe vagy serpenyobe. Öntsük rá a paradicsomlevet, szórjuk meg zsemlemorzsával, öntsük le a maradék olívaolajjal és süssük közepes lángon 1 1/2 órán át.


  2006-08-22 

  627 73% 




..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!